Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a făcut un anunț important legat de transferurile verii la FCSB. Finanțatorul clubului a dezvăluit că singurul jucător care ar mai putea ajunge în echipă în această vară este Florin Tănase, în vârstă de 29 de ani. Tănase va deveni liber de contract după ce se va despărți de Al-Okhdood, echipă din Arabia Saudită.

Gigi Becali se teme doar de o echipă în lupta pentru titlu

Becali s-a declarat mulțumit de transferurile realizate până acum și este optimist în privința șanselor FCSB-ului de a câștiga titlul și în sezonul viitor. Milionarul din Pipera a urmărit atent mișcările de pe piața transferurilor ale celorlalte echipe de top din SuperLiga și rămâne încrezător că FCSB va fi o candidată serioasă la titlu.

Totuși, Becali a recunoscut că cea mai mare provocare pentru echipa sa va fi duelul cu CFR Cluj, antrenată de Dan Petrescu, în vârstă de 56 de ani. El a subliniat că respectă calitatea și experiența lui Petrescu, considerând echipa clujeană un adversar de temut.

”Va fi mai greu. Când e Dan Petrescu, nu mai poți să spui niște lucruri. El acolo…. Ăla e nebun, nu ai ce să faci cu el. E greu cu el”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă de joi.

„Telenovela” Florin Tănase la FCSB

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate joi la Palat, Gigi Becali a declarat că transferul lui Florin Tănase va fi ultimul din această vară, dacă fotbalistul își dă acordul să revină în SuperLiga României. Deși Tănase ar prefera să semneze un nou contract în străinătate, patronul FCSB-ului este sceptic că jucătorul își va găsi un angajament în afara României, având în vedere că până acum nu a reușit să facă acest lucru.

„Dacă vine și Tănase, nu ne mai trebuie altceva, se întoarce și Edjouma, nu mai are rost. S-ar putea să meargă în cantonament cu noi. Eu cred că vine.

Așteptăm o săptămână ca să vadă el dacă găsește ceva. Dar dacă n-a găsit nimic până acum, mai găsește într-o săptămână?”, a spus Becali.

Transferurile din vara aceasta

Echipa a realizat deja câteva achiziții notabile în această vară:

  • David Kiki, fundaș stânga, a fost transferat de la Farul, din postura de jucător liber de contract, și a fost deja oficializat.
  • Daniel Popa, atacant central, a fost adus de la ‘U’ Cluj pentru suma de 300.000 de euro și transferul a fost oficializat.
  • Marius Ștefănescu, extremă dreapta, urmează să fie oficializat, fiind transferat de la Sepsi.

Aceste transferuri reflectă ambițiile FCSB de a întări echipa și de a se asigura că va rămâne în topul SuperLigii și în sezonul viitor. Becali este încrezător că, cu aceste întăriri, clubul va avea un parcurs de succes, chiar și în fața unor adversari redutabili precum CFR Cluj.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.