Într-o mișcare care a zguduit piața media din România, Antena 1 a încercat cu disperare să blocheze contractul semnat cu PRO TV de către cei trei foști jurați ai emisiunii „Chefi la Cuțite”: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Deși au deschis numeroase procese, instanța nu le-a dat dreptate, iar bucătarii vedetă vor putea fi văzuți în curând la „MasterChef”.

Prima apariție la PRO TV

Cei trei chefi au acordat primul lor interviu amplu la Știrile PRO TV, unde au fost intervievați de celebra Andreea Esca. Noua lor emisiune este puternic promovată de PRO TV, anticipându-se audiențe record. Este important de menționat că cei trei bucătari au devenit vedete inițial la PRO TV, ca jurați la „MasterChef”, înainte de a se muta la Antena 1.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au revenit la PRO TV după un deceniu petrecut la Antena 1, unde au fost implicați în diverse producții. În această perioadă, Sorin Bontea a câștigat „Asia Express” alături de Răzvan Fodor, iar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au încheiat competiția pe locul al treilea.

După revenirea la PRO TV, cei trei bucătari au călătorit prin toată țara pentru a selecta concurenți pentru noul sezon „MasterChef”. Deși data exactă a debutului nu a fost încă stabilită, se așteaptă ca emisiunea să înceapă în luna septembrie. Promovarea intensă sugerează că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor apărea frecvent pe micile ecrane pentru a-și promova noua producție.

Declarații din interviul cu Andreea Esca

În interviul acordat Andreei Esca, cei trei chefi și-au exprimat entuziasmul pentru revenirea la PRO TV și au vorbit despre experiențele lor anterioare și planurile pentru noul sezon „MasterChef”. Această mutare strategică reprezintă o revenire la rădăcinile lor și o oportunitate de a reînnoi succesul avut anterior la PRO TV.

Andreea Esca: Ce fel de concurenți căutăm?

Florin Dumitrescu: Eu îl caut pe următorul d’Artagnan, pe următorul Mihai Toader … Adică sunt oameni care au ieșit mișto după aceea, cu business-uri în domeniu (…), și acum îl conduc.

Sorin Bontea: Concurenții trebuie să fie talentați, pasionați, să aibă și ceva cunoștințe despre bucătărie. Trebuie să înțeleagă – ok, o să învețe multe lucruri și de la noi, dar trebuie să știe și ei câte ceva.”

Andreea Esca: Voi cum credeți că gătesc românii?

Florin Dumitrescu: Mai bine decât acum 12 ani.

Cătălin Scărlătescu: Eu vă spun o chestie. După 70.000 km făcuți de mine prin țară, ca să văd cum gătesc românii, mi-am dat seama că cea mai bună mâncare este încă acasă la români, nu în restaurant. Vă spun sincer treaba asta.

Revenirea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV marchează un moment important în televiziunea românească. Deși Antena 1 a încercat să împiedice această schimbare, decizia instanței a permis bucătarilor să revină la „MasterChef”, emisiunea care i-a consacrat. Publicul așteaptă cu nerăbdare noul sezon, promovat intens și plin de promisiuni pentru momente memorabile.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.