Atanas Trică, un jucător considerat acum câțiva ani un mare talent pentru Superliga României, a încheiat colaborarea cu Universitatea Craiova și este în căutarea unei noi echipe. Fiul fostului fotbalist Eugen Trică și nepotul legendarului Ilie Balaci, Atanas, atrage deja atenția unor echipe de tradiție din fotbalul românesc.

Despărțirea lui Atanas Trică de Universitatea Craiova

În ultimii ani, Atanas Trică a fost împrumutat la echipe precum CSA Steaua și Tunari, însă nu a reușit să își pună în valoare potențialul. În prezent, tânărul atacant speră să găsească o echipă care să-i ofere mai multe minute de joc pentru a-și demonstra calitățile pe teren.

Recent, au apărut zvonuri conform cărora Dinamo București ar fi interesată de serviciile lui Trică. Clubul „câinilor roșii” urmează o strategie diferită în acest sezon, sub conducerea lui Kopic, aducând la echipă mai mulți jucători tineri cu potențial, în speranța că aceștia vor aduce un suflu nou și vor revitaliza echipa.

Lorena Trică, mama fotbalistului, a confirmat că există interes din partea celor de la Dinamo, dar a menționat și posibilitatea ca Atanas să revină la CSA Steaua, echipa din Liga a doua. Această variantă ar putea fi o oportunitate pentru tânărul atacant de a evolua mai mult și de a-și recăpăta forma.

„Este adevărat, este dorit de Dinamo. El a rămas liber de contract încă de sâmbătă, iar cei de la Dinamo au aflat mai devreme decât a deveni oficial. Interesul lor nu este de azi sau ieri.

Există și alte oferte pentru el, inclusiv de la CSA Steaua. Îmi doresc să aleagă cu inima, mai ales că următorii doi ani vor fi decisivi pentru el. Va lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, el este la București acum. Am încredere atât în el, cât și în Giovanni Becali, impresarul lui”, a explicat Lorena Trică, mama fostului fotbalist de la Universitatea Craiova, conform GSP.

Mesajul emoționant al lui Trică

Despărțirea de Universitatea Craiova nu a fost una ușoară pentru Trică. Tânărul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mulțumind antrenorilor din Bănie pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor și suporterilor, pe care îi consideră demni de performanțe mai bune din partea echipei.

„Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea. Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu, cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu doi ani golgheterul ‘satelitului’.

Nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine și lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”, a precizat Atanas Trică.

Viitorul lui Atanas Trică este încă incert, însă talentul și determinarea sa îl fac un jucător de urmărit. Fie că va ajunge la Dinamo București, va reveni la CSA Steaua sau va găsi o altă echipă care să-i ofere șansa de a-și arăta valoarea, Atanas Trică este hotărât să-și continue cariera în fotbal și să își îndeplinească potențialul promis.

Foto: SportPictures

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.