Rapid București continuă să caute întăriri pentru sezonul viitor, iar noul președinte al clubului, Viorel Moldovan, a anunțat că una dintre priorități este aducerea unui mijlocaș defensiv. Numele vehiculat de Moldovan este Marius Marin, un jucător care evoluează de ani buni în Italia.

Singurul transfer: Luka Gojkovic

Până acum, Rapid a realizat un singur transfer în această vară, aducându-l pe sârbul Luka Gojkovic. Cu toate acestea, clubul bucureștean nu se oprește aici și își dorește să își completeze lotul cu jucători de calitate care să aducă un plus de valoare echipei.

Marius Marin, jucătorul dorit de Viorel Moldovan

Marius Marin joacă din 2016 în Italia și de patru ani evoluează la Pisa, unde mai are contract pentru încă un an. Performanțele sale constante din Serie B și evoluția excelentă în primul meci al României de la EURO, unde tricolorii au învins Ucraina cu 3-0, îl fac o țintă atractivă pentru Rapid.

”(n.r. Ce jucător de la națională ați lua la Rapid?) Marin, Marin… Răzvan nu, nu e închizător, Marius Marin, da, căutăm pe poziția aia. E foarte agresiv.

A fost santinela de care echipa națională avea nevoie pentru a da echilibru echipei”, a declarat Viorel Moldovan, citat de Sport.ro.

Evoluțiile lui Marius Marin atrag atenția nu doar în România, ci și pe plan internațional. Publicația italiană Tuttomercatoweb a anunțat recent că mijlocașul român este urmărit de echipe din Ligue 1 și din Serie A. Cu un an rămas din contractul cu Pisa, un transfer al lui Marin după EURO pare o posibilitate reală.

Viitorul lui Marius Marin

Transferul lui Marius Marin la Rapid ar reprezenta un pas important atât pentru jucător, cât și pentru clubul bucureștean, care ar beneficia de experiența sa internațională. Totuși, interesul echipelor din campionate de top precum Ligue 1 și Serie A ar putea complica planurile Rapidului.

Rapid București își continuă campania de transferuri cu ambiția de a construi o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Viorel Moldovan vede în Marius Marin o piesă esențială pentru mijlocul terenului, însă viitorul jucătorului rămâne incert, având în vedere interesul din partea unor cluburi de top din Europa. Indiferent de deznodământ, Rapidul demonstrează că este determinat să aducă jucători de valoare pentru a-și atinge obiectivele.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.