Transferul lui Florinel Coman (26 de ani) de la FCSB la Al-Duhail, echipă din Qatar, este din nou în centrul atenției. Al-Duhail și-a exprimat intenția de a achita clauza de reziliere a jucătorului, în valoare de 5 milioane de euro, dar mai întâi trebuie să ajungă la un acord și cu fotbalistul. Florinel Coman nu mai pleacă la Beșiktaș și merge la arabi.

În prezent, Florinel Coman se află cu echipa națională a României la EURO 2024, unde își concentrează atenția pe meciurile rămase de disputat. Potrivit jurnalistului Ahmed Ragab, citat de Spotmedia, Coman le-a transmis oficialilor de la Al-Duhail că va oferi un răspuns săptămâna viitoare.

În precedenta propunere, Al-Duhail i-a oferit lui Florinel Coman un salariu anual de două milioane de euro. Totuși, decizia sa nu este una ușoară, având în vedere că și clubul Beșiktaș ar fi interesat de serviciile sale.

”Cei de la Al Gharafa mi-au trimis mail să le dăm numărul de cont, ca să bage banii. Le-a trimis Vali (n.r.- Argăseală) ieri contul, iau 5 milioane pe Coman. E închisă afacerea când intră banii în cont.

Merită, bine că pleacă. Și-așa era supărat, el a fost singurul schimbat din echipa câștigătoare (n.r.- cu Ucraina, de la EURO 2024) și am luat gol în minutul 2. Nu se face așa ceva!”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Performanțele lui Florinel Coman

Conform Transfermarkt, Florinel Coman are o cotă de piață de 7 milioane de euro. În sezonul 2023/2024, Coman a jucat 38 de meciuri pentru FCSB, reușind să înscrie 19 goluri și să ofere 11 pase decisive. Aceste cifre impresionante evidențiază valoarea și impactul său pe teren.

Pe plan personal, Florinel Coman este căsătorit cu Ioana Timofeciuc, cu care are o fetiță. Fotografiile lor împreună reflectă o familie fericită și împlinită, completând imaginea fotbalistului atât pe teren, cât și în afara lui.

Decizia finală a lui Florinel Coman privind transferul la Al-Duhail va fi cunoscută în curând, după ce își încheie participarea la EURO 2024. Cu o ofertă financiară atractivă din Qatar și interesul din partea Beșiktaș, viitorul său rămâne incert, dar promițător. Performanțele sale de până acum și cota de piață subliniază potențialul său, indiferent de direcția pe care o va alege.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.