Universitatea Craiova continuă să fie activă pe piața transferurilor în această vară, aducând două noi achiziții care vor avea prima lor experiență în fotbalul românesc. După oficializarea transferului extremei Carlos Mora, clubul din Bănie a ajuns la un acord cu doi jucători străini, Luis Paradela și Takuto Oshima.

Luis Paradela și Takuto Oshima se alătură Universității Craiova

Luis Paradela, în vârstă de 27 de ani, și Takuto Oshima, în vârstă de 26 de ani, au fost incluși de antrenorul Costel Gâlcă pe lista de achiziții. Paradela, o extremă stânga, va veni la Universitatea Craiova sub formă de împrumut pentru suma de 140.000 de euro. Dacă echipa din Bănie dorește să finalizeze transferul definitiv, va trebui să achite încă 187.000 de euro clubului Saprissa din Costa Rica.

Takuto Oshima, mijlocaș defensiv, va semna cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract. Pentru a finaliza transferul, Mihai Rotaru va plăti 100.000 de euro, care acoperă comisionul impresarului și prima de semnătură a fotbalistului.

Cine sunt Luis Paradela și Takuto Oshima?

Luis Paradela este un internațional cubanez care poate evolua atât pe flancul stâng, cât și ca atacant central sau în spatele vârfului. De-a lungul carierei sale, Paradela a jucat pentru echipe precum U San Carlos (Guatemala), Reno (SUA), Jocoro și Chalatenango (Honduras), și Santos (Costa Rica). Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Luis Paradela este de 400.000 de euro.

Takuto Oshima, care își încheie contractul cu Cracovia (Polonia) la sfârșitul lunii, poate juca în orice poziție din axul central al mijlocului – ca mijlocaș defensiv, box-to-box sau decar. Înainte de Cracovia, Oshima a jucat pentru Fukuoka University, FC Osaka și FC Awaji-shima (Japonia), respectiv Zupcany și Michalovce (Slovacia). Takuto Oshima este cotat la 550.000 de euro.

Costel Gâlcă își consolidează echipa pentru sezonul viitor

Cu aceste noi achiziții, Costel Gâlcă speră să întărească echipa Universității Craiova pentru a face față provocărilor din noul sezon. Luis Paradela și Takuto Oshima aduc experiență internațională și versatilitate în joc, ceea ce ar putea fi crucial pentru obiectivele echipei în competițiile interne și internaționale.

Rămâne de văzut cum se vor adapta cei doi jucători la noul mediu și cum vor contribui la succesul echipei. Cu o strategie de transferuri bine pusă la punct, Universitatea Craiova își demonstrează ambițiile de a rămâne competitivă și de a lupta pentru trofee în sezonul următor.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.