FCSB a început cu dreptul seria meciurilor amicale din cantonamentul desfășurat în Olanda, reușind să câștige primul meci împotriva formației CSV Apeldoorn, echipă din liga a șasea olandeză, cunoscută pentru accentul pus pe dezvoltarea tinerelor talente.

FCSB, 8-0 împotriva CSV Apeldoorn

Roș-albaștrii au dominat clar partida, impunându-se cu un categoric 8-0. Mihai Lixandru a deschis scorul rapid, în minutul 6, iar Alexandru Băluță a marcat de două ori în minutele 20 și 21, consolidând avantajul echipei sale. Luis Phelipe a închis tabela primei reprize în minutul 25, stabilind un scor de 4-0 la pauză.

Repriza a doua a continuat în aceeași notă, cu FCSB atacând constant. Marius Ștefănescu, noua achiziție de la Sepsi, a marcat la debutul său pentru FCSB în minutele 53 și 84. Nana Antwi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 64, iar David Miculescu a stabilit scorul final, înscriind în minutul 89.

Echipa de start a FCSB-ului:

• Vlad – Crețu, Ngezana, Haruț, Radunovic – Lixandru, Pandele, Musi – Băluță, Phelipe, Radaslavescu

FCSB a anunțat pe 22 iunie că va disputa două meciuri amicale în cadrul cantonamentului din Olanda. Primul dintre acestea, cel împotriva CSV Apeldoorn, a avut loc pe 24 iunie și a permis accesul spectatorilor.

Al doilea meci de pregătire va avea loc pe 28 iunie, împotriva lui Almere City FC, o echipă din prima ligă olandeză care a terminat sezonul 2023/2024 pe locul 13. Acest meci se va desfășura la baza de pregătire a olandezilor, însă spectatorii nu vor avea acces.

Foto: Instagram @fcsbofficial

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.