Dinamo București a realizat o mutare importantă în această vară, semnând cu tânărul mijlocaș Cătălin Cîrjan, care a preluat tricoul cu numărul 10 al echipei. Performanțele lui Cîrjan de până acum au fost remarcabile, lăsându-l pe Dan Șucu, patronul Rapidului, să regrete decizia de a renunța la talentatul jucător.

Dan Șucu îl regretă pe Cătălin Cîrjan

Sezonul trecut, Cătălin Cîrjan a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal, dar la finalul sezonului, Dan Șucu a decis să nu-l păstreze în lot. În urma acestei decizii, Cîrjan a rămas în România, însă a semnat cu Dinamo. Debutul său la noua echipă a fost impresionant, demonstrând rapid că giuleștenii au greșit când nu i-au oferit mai multe șanse.

Un gol spectaculos în amicalul cu NK Domzale

Într-un meci amical disputat recent împotriva echipei NK Domzale, Cătălin Cîrjan a marcat un gol spectaculos care a atras atenția tuturor. Într-un moment crucial al partidei, când Dinamo era condusă, Cîrjan a primit mingea la marginea careului și a șutat direct în vinclu, restabilind egalitatea. Execuția sa impecabilă a contribuit la victoria finală a echipei Dinamo cu scorul de 3-2.

Dinamo continuă pregătirile în cantonamentul din Slovenia, unde va disputa meciuri amicale cu Kety Emmi & Impol Bistrica (locul 7 în Liga a II-a din Slovenia) și cu FC Kryvbas (locul 3 în Liga I a Ucrainei). Aceste meciuri sunt o oportunitate pentru Cîrjan și colegii săi de a-și îmbunătăți jocul și de a se pregăti pentru sezonul viitor.

Parcursul lui Cătălin Cîrjan la Arsenal

Cătălin Cîrjan a fost considerat o mare speranță a fotbalului românesc atunci când a plecat de la Domnești pentru a se alătura clubului Arsenal. Cu toate acestea, el nu a reușit să se impună la prima echipă a londonezilor, evoluând doar pentru grupele U18, U21 și U23. Împrumutul la Rapid nu i-a adus prea multe minute de joc, iar la finalul sezonului, Arsenal a decis să nu-i mai prelungească contractul, lăsându-l liber de contract.

„Mulțumesc, Arsenal. Am intrat în club ca un copil și am plecat ca un bărbat! Am cele mai frumoase amintiri, dar am trecut prin niște situații foarte dificile, cum ar fi accidentările mele.

Am căzut, dar m-am întors mereu mai bun și mai puternic, dar nu am putut face toate acestea fără ajutorul și sprijinul întregului staff și al jucătorilor. Am fost atât de norocos să pot juca și să învăț de la unii dintre cei mai buni jucători din lume și cei mai buni antrenori. Acum este timpul să merg mai departe și să încep un nou capitol în cariera mea!”, a transmis Cătălin Cîrjan, pe Instagram.

La Dinamo, Cîrjan are ocazia să-și relanseze cariera și să demonstreze că are valoarea necesară pentru a evolua la un nivel înalt. Golul spectaculos marcat în amicalul cu NK Domzale este doar începutul unui parcurs promițător. Fanii dinamoviști așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua noul număr 10 în sezonul viitor și cum va contribui la succesele echipei.

Prin această mutare, Dinamo își consolidează echipa și își arată ambițiile pentru viitor, în timp ce Cătălin Cîrjan are ocazia să-și demonstreze valoarea pe teren și să-și facă un nume în fotbalul românesc.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.