Dinamo București se pregătește intens pentru noul sezon din SuperLiga României, după o vară agitată pe piața transferurilor. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a participat la tragerea la sorți a programului pentru SuperLiga României, ediția 2024/2025, anunțând schimbări semnificative și noi achiziții menite să întărească echipa.

„Toate meciurile vor fi grele. Anul trecut am început cam la fel de dur campionatul, acum sper să fim mult mai pregătiţi. Pentru noi este foarte important să vedem unde jucăm meciurile de acasă, cât de organizaţi vom fi, iar ca ţintar, oricum meciurile cu rivalele trebuiau să vină la un moment dat. E bine poate că în primele etape nu jucăm cu FCSB sau Rapid acasă, pentru că putem să ne organizăm mai bine pentru Arena Naţională.

Ca opţiuni pentru noi sunt Arcul de Triumf şi Arena Naţională. Acum ne concentrăm să ne organizăm cât mai bine pentru Arcul de Triumf, să punem un gard despărţitor, nişte plase, ca să putem folosi tot stadionul şi să permitem cât mai multor fani de-ai noştri să vină pe stadion”, a declarat Nicolescu.

Planurile lui Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu a declarat că Dinamo va continua să facă transferuri pentru sezonul viitor, în ciuda dificultăților întâmpinate în negocierile cu jucătorii vizați.

”Suntem un pic în urmă, discuțiile sunt dificile pentru posturile care le vroiam completate deja: fundaș central, fundaș dreapta și un mijlocaș central.

Vrem jucători de afară, este complicat. Va fi o revoluție la Dinamo, mi-am asumat asta, sper ca acești copii să fie ajutați de jucători cu experiență, pe care să îi aducem.

Dar era momentul, la Dinamo nu s-a mai făcut nimic concret de ani de zile, doar s-a peticit și rezultatele s-au văzut. Sper să ne iasă repede.

Este greu să ajungem în play-off, dacă vom avea succes cu această strategie atunci putem mai repede, dacă nu, asta este, ne asumăm și continuăm cu ea pentru că este bine pentru Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.ro.

Transferurile realizate de Dinamo București

Printre noile achiziții se numără Raul Rotund, un mijlocaș de 19 ani, care a jucat sezonul trecut în Liga 2 pentru CSC Șelimbăr. Raul a fost împrumutat inițial de la „U” Cluj și acum se alătură „câinilor roșii” pentru a contribui la succesul echipei din Ștefan cel Mare. Rotund este al doilea jucător transferat de la Șelimbăr, după portarul Alexandru Roșca, în vârstă de 20 de ani.

”Bine ai venit, Raul Rotund!

Dinamo 1948 București și mijlocașul central Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Bistrița, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungari și Israel) disputate în lunile august și septembrie 2023.”, a anunțat Dinamo.

Pe lângă aceștia, Dinamo a mai adus tineri promițători precum Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani), Kennedy Boateng (27 de ani) și Răzvan Pașcalău (20 de ani). Aceste transferuri subliniază angajamentul clubului de a întineri echipa și de a construi o bază solidă pentru viitor.

După tragerea la sorți, Andrei Nicolescu a remarcat că începutul de sezon va fi la fel de dificil ca cel de anul trecut.

„Şi noi ne-am asumat că va fi foarte greu să ajungem în play-off, cu toate echipele care îşi fac planuri de a ajunge acolo anul acesta, dar dacă strategia aceasta va da roade repede, suntem acolo. Dacă impactul nu va fi atât de bun, al acestei mini revoluţii, apropo de jucători, vom continua să facem acest lucru pentru că credem într-un proiect pe termen mediu-lung.

„Cu ieşirea din insolvenţă ne pregăteam, dar am înţeles ieri de la administratorul judiciar că e o cerere de plată de la domnul Şiman pentru Ionuţ Şerban şi o să ne ducem într-un alt litigiu. Vedem cât va dura acest litigiu, eu sper să nu dureze mult”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Dinamo București intră în noul sezon cu ambiții mari și cu o echipă semnificativ întărită prin transferuri strategice. Cu un amestec de tinerețe și experiență, clubul speră să facă o figură frumoasă în SuperLiga României 2024/2025 și să aducă bucurie suporterilor săi. Revoluția promisă de Andrei Nicolescu este în plină desfășurare, iar fanii „câinilor roșii” așteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatele pe teren.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.