FCSB a avut o vară activă pe piața transferurilor, realizând deja trei achiziții importante. Cu toate acestea, finanțatorul Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, nu intenționează să se oprească aici. Pe lista sa de dorințe se află și Florin Tănase, un jucător de 29 de ani, care urmează să ia o decizie finală în curând.

Elias Charalambous îl dorește pe Florin Tănase

Elias Charalambous, antrenorul cipriot al echipei FCSB, și-a exprimat clar dorința de a-l avea pe Florin Tănase sub comanda sa. Această declarație vine în contextul în care Tănase este liber de contract după despărțirea de Al-Okhdood, echipă din Arabia Saudită.

”(n.r. Îl așteptați pe Florin Tănase să semneze cu FCSB?) Îl cunosc foarte bine pe Florin Tănase. L-am întâlnit de foarte multe ori, am vorbit, dar el preferă să aștepte în momentul ăsta.

Este un jucător care cu siguranță aș vrea să îl am în echipă. Este un jucător foarte bun. Din păcate, în acest moment nu avem nimic oficial legat de acest lucru”, a spus Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

În prezent, Florin Tănase își analizează opțiunile, FCSB fiind doar o variantă de rezervă. Fotbalistul speră să semneze un nou contract în străinătate, dar nu exclude posibilitatea de a reveni la echipa bucureșteană. Tănase a fost un jucător important pentru FCSB în trecut și ar putea aduce un plus de valoare echipei, dacă decide să revină.

Antrenorul vorbește despre noile achiziții

Înaintea meciului cu Corvinul Hunedoara din Supercupa României, Elias Charalambous a oferit câteva declarații despre cei trei noi jucători transferați de campioana României. Antrenorul a afirmat că aceștia au adus un plus de valoare echipei și că este mulțumit de modul în care s-au integrat în lot.

”(n.r. Cum i-ați simțit la antrenamente pe jucătorii transferați în această vară? Ce șanse au să joace în Supercupă?) După știți și după cum ați văzut, nu am făcut foarte multe transferuri în această vară.

Credem că a fost cea mai bună variantă, pentru că oricum echipa noastră era foarte bună. Sunt mulțumit de jucătorii aduși. Băieții s-au adaptat foarte bine și au adus calitate întregului lot. Cu siguranță ne vor ajuta în noul sezon”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

FCSB se pregătește intens pentru noul sezon, iar campania de transferuri este esențială pentru a-și îndeplini obiectivele. Cu un lot întărit și posibilitatea de a-l adăuga pe Florin Tănase, echipa lui Gigi Becali își propune să fie din nou competitivă atât pe plan intern, cât și internațional.

În concluzie, FCSB nu se oprește din căutarea talentelor care pot aduce succesul dorit. Florin Tănase ar putea fi o piesă importantă în acest puzzle, dacă decide să revină la echipă. Gigi Becali și Elias Charalambous rămân optimiști și pregătiți pentru provocările ce vor urma.

Comentarii Facebook

4 COMENTARII

  1. louis munteanu, daca e prost lasatil sa moara prost, ambiti prostesti, iara voi care spuneti ca am mai scris asa ceva veti muri prosti, si ma voi pisa pe mormantul vostru, dati inapoi, pt a detecta aceste randuri scrise de mine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.