Marius Ștefănescu, în vârstă de 25 de ani, a fost unul dintre protagoniștii meciului dintre FCSB și Corvinul Hunedoara, încheiat cu victoria echipei sale, scor 3-0. Partida, disputată în cadrul Supercupei României, a avut loc în fața a 15.915 spectatori, oferindu-le fanilor motive de bucurie.

Primul trofeu pentru Marius Ștefănescu la FCSB

La finalul meciului, Marius Ștefănescu a vorbit despre bucuria câștigării primului său trofeu ca jucător al FCSB-ului. Cu toate acestea, fotbalistul a fost nemulțumit că nu a înscris mai multe goluri.

În minutul 60 al meciului, Marius Ștefănescu a marcat golul de 2-0, consolidând avantajul echipei sale și aducând un plus de siguranță în jocul FCSB-ului. Golul său a fost unul dintre momentele-cheie ale partidei, demonstrând încă o dată calitățile sale de atacant.

”Un debut bun. Am reușit să câștigăm trofeul și asta e cel mai important. Ne-am mișcat bine pentru primul meci. A fost un meci încins. O finală trebuie câștigată. M-am adaptat foarte bine. Sper să joc cât mai bine”, a spus Marius Ștefănescu, la finalul meciului din Supercupa României.

Transferul de la Sepsi, un succes pentru FCSB

FCSB a investit 1.310.000 de euro pentru transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi, iar performanțele acestuia par să justifice pe deplin suma plătită. Evoluțiile sale din teren, culminând cu reușita din Supercupa României, arată că Ștefănescu este o achiziție valoroasă pentru echipa bucureșteană.

„Kiki va fi un mare câștig pentru FCSB. Edjouma, pe care nu prea îl agream, a venit foarte serios la antrenamente. Nana Antwi este alt fotbalist. «Racheta» a devenit fotbalist. N-avea repere înainte. Am încredere că ne-am întărit foarte tare. Nu mai spun de Baba Alhassan… din <babă> a devenit june, e superjucător!

Numai Liga Campionilor mă interesează în acest moment. Să nu mai zic și de Ștefănescu… o să-l vedeți. Nu vreau să spun mai multe lucruri. Coman poate fi înlocuit cu Băluță pe stânga. Ștefănescu va juca numai atacant dreapta, nu vreau să-i schimb reperele, e mare jucător”, a declarat Gigi Becali, la „Liga DigiSport”.

Victoria în Supercupa României și performanța lui Marius Ștefănescu sunt semne pozitive pentru FCSB la începutul noului sezon. Cu un jucător de calibru precum Ștefănescu în echipă, fanii pot spera la noi succese în competițiile viitoare.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.