Rapid București a intrat într-o nouă eră odată cu numirea lui Neil Lennon (53 de ani) pe banca tehnică. Antrenorul nord-irlandez a început deja pregătirile, iar obiectivul său pentru sezonul viitor este cucerirea titlului în SuperLiga.

Pentru a atinge acest obiectiv ambițios, Dan Șucu (61 de ani), principalul finanțator al echipei, a făcut mai multe transferuri importante. Cu toate acestea, campania de achiziții nu s-a încheiat. Giuleștenii își doresc să facă o mutare spectaculoasă în această vară prin aducerea lui William Baeten (27 de ani), mijlocașul belgian al echipei FCU Craiova. Deși Baeten a avut evoluții impresionante în primul eșalon, echipa sa a retrogradat, iar acesta se află acum pe lista de transferuri a mai multor cluburi, inclusiv CFR Cluj.

Conform surselor digilive.ro, Rapid a înaintat deja o ofertă de aproximativ 350.000 de euro pentru Baeten și așteaptă răspunsul finanțatorului oltenilor. Mijlocașul belgian ar fi de acord cu un transfer la Rapid, dar doar dacă acesta va fi unul definitiv.

Transferurile realizate de Rapid

Până acum, Rapid a reușit să aducă mai mulți jucători valoroși pentru a întări echipa:

  • Cristian Manea (26 de ani) – fundaș dreapta, venit liber de contract.
  • Filip Blazek (26 de ani) – fundaș slovac.
  • Timotej Jambor (21 de ani) – atacant slovac.
  • Luka Gojkovic (24 de ani) – mijlocaș ofensiv sârb.

Viorel Moldovan anunță noi transferuri

Viorel Moldovan, președintele clubului, a oferit un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a Rapidului, în care a discutat despre stagiul de pregătire din Slovenia și munca depusă de Neil Lennon. De asemenea, Moldovan a dezvăluit că echipa este în continuare în discuții pentru noi transferuri, subliniind că se caută un fundaș central și un mijlocaș, iar în cazul în care Albion Rrahmani va fi vândut, Rapid ar putea aduce și un nou atacant.

”Începem în forță, avem un program greu, dar, până la urmă, de asta ne pregătim. Așteptăm competiția cu nerăbdare. Atunci când începe, indiferent de numele adversarului, trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere.

Nu mi-aș fi dorit alt adversar, acesta a fost țintarul pentru noi. De asta ne-am antrenat și de asta suntem aici, în acest stadiu de pregătire, pentru a ne antrena cât mai bine.

Sper să fie belșug pentru Rapid în acest sezon, să ne îndeplinim obiectivele. Cantonamentul decurge corect, ținând cont de această perioadă. Aștept să-i văd la lucru pe băieți, totul a fost perfect până în momentul de față, implicarea este totală. Jucătorii se pregătesc foarte bine, metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil Lennon, se lucrează intens și sper să arătăm cât mai bine pe parcursul întregului sezon.

Per total sunt mulțumit de transferuri, mai avem de acoperit două-trei posturi ca să ne putem închide. Căutăm, suntem în discuții pentru a completa lotul și pentru a crea o echipă cât mai competitivă”, a afirmat Viorel Moldovan.

Rapid va începe noul sezon cu o deplasare la Arad, unde va întâlni echipa UTA, antrenată de Mircea Rednic. Acest meci din prima etapă va fi un test important pentru echipa giuleșteană și pentru Neil Lennon, care dorește să demonstreze că Rapid este pregătită să lupte pentru titlu.

Rapid București se pregătește intens pentru noul sezon sub conducerea lui Neil Lennon, cu obiectivul clar de a câștiga titlul din SuperLiga. Campania de transferuri continuă, iar aducerea lui William Baeten ar putea fi lovitura verii. Cu o echipă întărită și ambiții mari, Rapid este gata să își croiască drumul spre succes în sezonul 2024-2025.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.