În seara de după victoria categorică a echipei sale, FCSB, împotriva celor de la Virtus, Gigi Becali (66 de ani) a intervenit în direct la Digi Sport Special, aducând un val de bună dispoziție și hohote de râs. Patronul FCSB-ului, cunoscut pentru stilul său direct și carismatic, a fost în formă maximă, transformând intervenția sa într-un spectacol amuzant și plin de culoare.

Unul dintre momentele savuroase ale serii a venit atunci când Becali a fost întrebat dacă a urmărit doar meciul FCSB-ului sau dacă a avut ocazia să vadă și partida Spania – Franța 2-1, din semifinalele EURO 2024. Cu o replică rapidă și neașteptată, Gigi a stârnit râsete în platou și în rândul telespectatorilor, menționând că el „are mireasă” – o aluzie simpatică ce a adus un zâmbet pe buzele tuturor.

”Eu am mireasă, altă mireasă nu mă mai interesează. Voi aveți mai multe mirese. Nu te mai interesează”, a spus Gigi Becali, spre amuzamentul celor din studio.

Becali nu s-a oprit aici și a continuat să distreze audiența referindu-se la criticii echipei sale, denumindu-i în mod colorat ”haterii” FCSB-ului. Acesta a arătat că nu se lasă afectat de comentariile negative și își păstrează spiritul glumeț și încrezător, chiar și în fața detractorilor.

Gigi Becali îi face un elogiu lui Marius Ștefănescu

Patronul FCSB-ului a profitat de ocazie pentru a anunța că, după primele două meciuri ale sezonului, a reușit să stabilească formula ideală de echipă. Totuși, în stilul său caracteristic, a ales să păstreze misterul asupra detaliilor, menținând suspansul și interesul fanilor.

”I-am văzut, mi-am dat seama despre ce e vorba. Am făcut primul 11 ideal. Nu pot să-l zic, că ei nu trebuie să-l știe”, a declarat Gigi Becali.

Absent de la meciul cu Virtus, Marius Ștefănescu a fost numit de Gigi Becali „cel mai bun fotbalist din România”. De asemenea, Becali și-a exprimat regretul pentru că i-a stabilit lui Ștefănescu o clauză de reziliere de „doar” 10 milioane de euro, sugerând că valoarea jucătorului ar fi de fapt mult mai mare.

”Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu. N-a fost la EURO că nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama. Nu a ajuns că așa a văzut selecționerul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Cine a fost amanta lui Gigi Becali? Cum o cheamă pe amanta lui Becali?

FCSB, cu gândul la Maccabi Tel Aviv

După victoria zdrobitoare cu 7-1 în fața celor de la Virtus, FCSB își poate considera deja asigurată calificarea în turul doi preliminar al UEFA Champions League. Însă, în următoarea rundă, echipa lui Gigi Becali va întâlni un adversar de un cu totul alt calibru: Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

Entuziasmul și încrederea patronului FCSB-ului sunt la cote maxime, iar intervenția sa la Digi Sport Special a demonstrat încă o dată că Gigi Becali rămâne o figură centrală și spectaculoasă în fotbalul românesc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.