FCSB a obținut o victorie categorică pe terenul celor de la Virtus, scor 7-1, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Performanța echipei a adus bucurie atât antrenorului Elias Charalambous, cât și patronului Gigi Becali, care au lăudat jocul echipei și au discutat despre așteptările pentru meciurile viitoare.

Elias Charalambous, mulțumit de evoluția echipei

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului în vârstă de 43 de ani, și-a exprimat satisfacția față de jocul practicat de elevii săi în meciul cu Virtus. Charalambous a subliniat că este foarte mulțumit de modul în care echipa a abordat partida și consideră că victoria categorică asigură, în mare măsură, calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

”Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partida din Champions League, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează faptul că jucătorii vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim.

Scorul este foarte bun și cred că va fi suficient pentru calificare, însă să nu uităm că mai avem o partidă de jucat (n.r. meciul retur).

Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu ‘U’ Cluj (n.r. din SuperLigă). Nu avem multe zile de odihnă. Astăzi (n.r. 9 iulie) am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă!

Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi Tel Aviv”, a declarat Elias Charalambous, la finalul jocului Virtus – FCSB, potrivit iAMsport.ro.

Entuziasmul lui Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost încântat de performanța echipei în partida cu Virtus. El a apreciat stilul de joc al „Roș-albaștrilor”, care au reușit să paseze rapid și precis, demonstrând o eficiență ridicată în fața porții adverse.

„Mi-a plăcut că se încearcă să se joace din prima, fără preluare. Am avut un joc spectaculos, dar trebuie să vedem dacă acest stil va funcționa și împotriva echipelor mai puternice, pe care le vom întâlni în următoarele tururi”, a afirmat Becali în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, FCSB va întâlni campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, într-o dublă manșă. Aceasta va fi o provocare mult mai dificilă pentru echipa românească, care va trebui să își mențină nivelul de joc ridicat pentru a avansa în competiție.

Partidele dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv vor putea fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport, oferind suporterilor ocazia să își susțină echipa în această etapă crucială.

Victoria clară împotriva celor de la Virtus și calificarea aproape sigură în turul doi preliminar al Ligii Campionilor sunt motive de optimism pentru FCSB. Atât Elias Charalambous, cât și Gigi Becali, sunt încrezători în capacitatea echipei de a face față provocărilor viitoare și de a continua parcursul european cu succes. Meciurile împotriva Maccabi Tel Aviv vor reprezenta un test important pentru „Roș-albaștri” și o oportunitate de a demonstra că pot concura la cel mai înalt nivel.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.