Într-o atmosferă de entuziasm și speranță, Rapid București și-a dezvăluit achizițiile verii în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri, 10 iulie, la stadionul Giulești. Evenimentul a marcat începutul unei noi ere pentru club, sub conducerea noului antrenor, Neil Lennon.

Neil Lennon, în vârstă de 53 de ani, a oferit o analiză detaliată a lotului pe care îl are la dispoziție, cu doar câteva zile înainte de debutul în SuperLiga 2024/2025. Antrenorul nord-irlandez a subliniat importanța realizării unor noi permutări în echipă pentru a spori competitivitatea.

În ciuda faptului că este mulțumit de actuala configurație a lotului, Lennon a declarat că Rapid va încerca să aducă unul sau doi jucători suplimentari în perioada imediat următoare, pentru a crea o concurență sănătoasă și a întări echipa.

”Orice antrenor are nevoie întotdeauna de jucători noi. Însă cu jucătorii din sezonul trecut, plus cei care au venit acum, suntem mulţumiţi, pentru că avem dubluri pe aproape fiecare post. Probabil că vom încerca să mai aducem 1-2 jucători”, a spus Lennon, la conferința de presă.

Rapid va începe sezonul cu un meci împotriva UTA Arad, programat pentru sâmbătă, 13 iulie, la ora 19:15. Aceasta va fi prima oportunitate pentru Lennon de a-și testa strategia și noile achiziții în cadrul unei competiții oficiale.

Transferurile realizate de Rapid

În această perioadă de mercato, Rapid a făcut patru transferuri importante: Timotej Jambor, Filip Blazek, Cristi Manea și Luka Gojkovic. Acestor achiziții li se alătură jucătorii reveniți din împrumuturi, care promit să aducă un plus de valoare echipei: Alexandru Stan, Cristi Ignat, Cătălin Vulturar, Ștefan Pănoiu, Claudiu Micovschi și Rareș Pop.

Lennon a reiterat necesitatea întăririi echipei, deși cerințele sale inițiale de două-trei transferuri s-au redus la unul sau doi jucători. Antrenorul rămâne optimist și încrezător în potențialul echipei, accentuând dorința de a crea o echipă competitivă capabilă să se lupte pentru obiective importante în sezonul care urmează.

Rapid București se află la începutul unui nou capitol, cu un lot revigorat și ambiții mari pentru viitor. Sub conducerea lui Neil Lennon, echipa speră să își consolideze poziția în SuperLiga și să aducă bucurii fanilor dedicați din Giulești.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.