Dinamo București se pregătește să întărească echipa cu noi jucători, în speranța de a îmbunătăți performanțele din acest sezon. Maxime Sivis, un fundaș dreapta de 26 de ani, este așteptat să semneze cu roș-albii în curând. De asemenea, venezueleanul Matias Lacava, un talentat mijlocaș ofensiv, se află pe radarul echipei.

Recenta înfrângere suferită de Dinamo în fața echipei CFR Cluj, scor 2-3, a evidențiat lipsurile din lotul lui Zeljko Kopic. Deși au condus cu 2-0 în prima repriză, „câinii” au fost răpuși în finalul meciului, evidențiind necesitatea unor întăriri, mai ales în ceea ce privește banca de rezerve și titularii inactivi. Digilive.ro a relatat că Dinamo este interesată de achiziționarea a doi jucători străini, pentru a rezolva unele dintre problemele existente.

Maxime Sivis, fundașul dreapta așteptat la Dinamo București

Maxime Sivis, un jucător francez de 26 de ani, este foarte aproape de a semna cu Dinamo. Sivis a jucat pentru Guingamp în ultimele trei sezoane, acumulând peste 80 de meciuri în Ligue 2. Cu 5 goluri și 8 pase decisive în această perioadă, Sivis este văzut ca o soluție ideală pentru postul de fundaș dreapta, unde echipa a avut dificultăți după plecarea veteranului Gabi Moura. Evoluția slabă a lui Cristi Costin în prima etapă a sezonului a accentuat această necesitate.

Conform informațiilor noastre, Sivis și reprezentanții săi și-au dat acordul pentru contractul propus de Dinamo și sunt așteptați la București pentru a parafa înțelegerea.

Statistici ale lui Maxime Sivis:

  • 81 de meciuri pentru Guingamp în ultimele trei sezoane
  • 5 goluri marcate și 8 pase decisive
  • 36 de meciuri în toate competițiile în sezonul trecut.

Matias Lacava: negocieri dificile, dar speranțe mari

În ceea ce-l privește pe Matias Lacava, mijlocașul ofensiv de 21 de ani cu experiență la Copa America, negocierile sunt mai complicate. Lacava, care are și cetățenie spaniolă, este sub contract cu Puerto Cabello. În ultima perioadă, el a evoluat sub formă de împrumut la Vizela, echipă care a retrogradat din prima ligă portugheză. Chiar dacă negocierile sunt dificile, Dinamo speră să finalizeze transferul în zilele următoare.

Andrei Nicolescu a confirmat întârzierea legitimărilor, dar a asigurat suporterii că întăririle sunt aproape.

”Suntem în urmă cu 3-4 transferuri și încercăm să rezolvăm cât mai repede, pentru că, poate, s-a văzut și la meciul cu CFR că ne mai trebuie câțiva jucători. Din România este foarte greu, dar nu se știe niciodată. Vedem din piața externă”, a spus Andrei Nciocelscu, adminsitrator delegat SC Dinamo 1948 SA, potrivit Fanatik.

Dinamo București este într-o perioadă de transformare, iar noile achiziții ar putea aduce stabilitatea și performanța necesare pentru a concura la un nivel înalt. Venirea lui Maxime Sivis și posibilul transfer al lui Matias Lacava ar reprezenta pași importanți în consolidarea echipei. Rămâne de văzut cum vor evolua negocierile și cum se vor integra noii jucători în echipă, dar așteptările sunt mari din partea suporterilor și a conducerii clubului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.