Octavian Popescu, tânărul fotbalist de 21 de ani al echipei FCSB, a ratat startul de sezon alături de colegii săi din cauza unor probleme medicale. La începutul lunii iunie, Popescu a fost nevoit să se opereze din cauza unei pubalgii care l-a afectat pe parcursul sezonului 2023/2024. Pe lângă această intervenție, jucătorul a mai suferit și o operație în zona nasului.

După săptămâni de recuperare și absență de la antrenamente, Octavian Popescu a anunțat că a revenit la pregătire alături de echipa sa. Fotbalistul nu a participat la pregătirea de vară a FCSB-ului, însă acum este din nou alături de colegii săi, pregătindu-se intens pentru a putea reintra în meciurile oficiale.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Popescu a împărtășit cu fanii o imagine de la baza de pregătire a FCSB-ului din Berceni, semn că revenirea sa pe gazon este iminentă. Totuși, rămâne de văzut când exact va putea juca din nou într-un meci oficial pentru echipa „roș-albaștrilor”.

Performanțele lui Octavian Popescu în Sezonul 2023/2024

În sezonul 2023/2024, Octavian Popescu a avut un rol important în echipa FCSB, participând în 39 de meciuri. De-a lungul acestor partide, el a reușit să înscrie trei goluri și să ofere trei pase decisive, contribuind semnificativ la performanțele echipei.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Octavian Popescu este de 2.300.000 de euro, o valoare care reflectă talentul și potențialul tânărului jucător. Această cotă ridicată subliniază importanța lui Popescu pentru FCSB și așteptările mari pe care le au suporterii de la el, mai ales după plecarea lui Florinel Coman.

Revenirea lui Octavian Popescu la antrenamente reprezintă o veste excelentă pentru FCSB și pentru fanii echipei. Tânărul fotbalist este așteptat să-și continue ascensiunea și să contribuie la succesele viitoare ale echipei. Rămâne de urmărit momentul în care Popescu va reintra pe teren în meciurile oficiale și cum va evolua forma sa după această perioadă de recuperare.

Foto: eurosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.