Louis Munteanu, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cei mai căutați jucători din SuperLiga României. Atacantul legitimat la Fiorentina a atras interesul unor echipe de top din România, precum Rapid, FCSB și CFR Cluj.

FCSB, prin intermediul finanțatorului Gigi Becali (66 de ani), a făcut o ofertă concretă pentru transferul definitiv al lui Louis Munteanu, oferind 1,5 milioane de euro. Cu toate acestea, Fiorentina a refuzat această propunere, dorind să păstreze jucătorul în cadrul echipei.

După ce a văzut că atacul FCSB suferă, Gigi Becali a decis să mai facă o ofertă pentru Louis Munteanu și a luat legătura cu agentul fotbalistului. Inițial s-a oferit 1.3 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă se va face o nouă ofertă, mai mare. De altfel, Adrian Mutu recomandă achiziționarea jucătorului.

Elias Charalambous îl apreciază pe Louis Munteanu

În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul FCSB-ului, Elias Charalambous, a fost întrebat despre Louis Munteanu. Antrenorul cipriot nu s-a ferit să-și exprime aprecierea pentru atacantul format de Gică Hagi, subliniind talentul și potențialul acestuia.

”Pentru viitor, de ce nu? Ușile sunt deschise pentru orice jucător. În ceea ce-l privește pe Louis Munteanu, am fost întrebat și anul trecut de câteva ori, este un jucător care îmi place foarte mult. Dar nu știm, nu este treaba mea, îmi spun părerea, dar nu sunt eu cel care decide transferurile”, a spus Elias Charalambous.

Performanțele lui Munteanu

În prezent, Munteanu se află în cantonament cu Fiorentina în Marea Britanie, după ce a avut o perioadă de pregătire impresionantă în Italia. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a jucătorului este de 1,8 milioane de euro.

În sezonul 2023/2024, Louis Munteanu a jucat 36 de meciuri pentru Farul, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere cinci pase decisive. Cu 11 selecții la naționala U21 a României, Munteanu a demonstrat că este un atacant de perspectivă.

Contractul lui Munteanu cu Fiorentina expiră în vara anului 2025, iar până în acest moment, nu au existat zvonuri despre o posibilă prelungire a acestuia. Rămâne de văzut dacă una dintre echipele din SuperLiga va reuși să-l transfere pe tânărul atacant sau dacă acesta va continua să-și dezvolte cariera în Italia.

Louis Munteanu se află într-un moment cheie al carierei sale, cu multe opțiuni și oportunități în față. Indiferent de decizia pe care o va lua, rămâne un jucător de urmărit în viitorul apropiat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.