Într-un meci disputat din etapa a treia a SuperLigii României, Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe au încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida, care a avut loc pe terenul celor de la Sepsi, a fost marcată de momente intense și o luptă aprigă pentru fiecare punct.

Sepsi a dominat categoric prima repriză. Echipa gazdă a reușit să deschidă scorul prin Florin Ștefan, care a marcat în prima parte a jocului, oferindu-le covăsnenilor un avantaj de 1-0 la pauză. Sepsi a controlat jocul și a arătat o formă solidă în primele 45 de minute.

După pauză, Dinamo a revenit pe teren cu o altă atitudine. Motivați și determinați să obțină un rezultat favorabil, ”câinii roșii” au început să pună presiune pe apărarea celor de la Sepsi. Antrenorul Zeljko Kopic a făcut o schimbare inspirată, introducându-l pe Petru Neagu, care a reușit să egaleze scorul pe tabela de marcaj. Golul lui Neagu a venit ca o gură de aer proaspăt pentru echipa din Ștefan cel Mare, care a reușit astfel să smulgă un punct prețios din această deplasare dificilă.

Dinamo își pune un director sportiv

Pe lângă evenimentele de pe teren, echipa se află și într-un proces de schimbare la nivel administrativ. Înaintea meciului cu Sepsi, reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au anunțat că se află în căutarea unui nou director sportiv. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a declarat că se poartă discuții pentru a aduce un director sportiv care să contribuie la revitalizarea echipei și să ajute la îndeplinirea obiectivelor pe termen lung.

”Discuțiile au fost despre un director sportiv, sunt discuții care unele s-au blocat, altele au rămas în aer.

Încercăm să avem un director sportiv pentru că este important în legătura cu jucătorii, cu antrenorul, cu acționarii.

Sunt discuții care se blochează în aspecte de viziune, financiare”, a spus Andrei Nicolescu, la Digi Sport Matinal.

Meciul de la Sfântu Gheorghe a demonstrat că echipa are resursele necesare pentru a se lupta de la egal la egal cu adversari puternici, iar eforturile administrative arată dorința clubului de a se reorganiza și de a-și consolida poziția în fotbalul românesc. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile atât pe teren, cât și în afara acestuia, pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.