Rapid București este pe punctul de a realiza o mutare impresionantă în această perioadă de mercato, dorind să-l aducă în Giulești pe Marius Marin, mijlocașul român de 25 de ani al celor de la Pisa. După ce a impresionat la EURO 2024 alături de naționala României, Marin se află într-o situație favorabilă pentru un transfer, având doar un an rămas din contractul său cu echipa italiană.

Rapid București a înaintat o ofertă de 700.000 de euro pentru achiziționarea lui Marius Marin, mizând pe faptul că internaționalul român mai are doar un an de contract cu Pisa. Giuleștenii speră că această ofertă va fi suficientă pentru a convinge clubul italian să-l lase pe Marin să plece.

Cu toate acestea, Polo Dattola, un cunoscut impresar și avocat din Italia, a subliniat că Marius Marin este un element cheie în proiectul echipei Pisa. Dattola, care a participat și în discuțiile privind prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma, a declarat că Marin este foarte apreciat la club și că ar avea mai multe oferte de la alte echipe.

”Este în centrul proiectului la Pisa. Are mulți admiratori în străinătate, după ce a făcut un Campionat European excelent. Pisa consideră că este foarte important”, a declarat Polo Dattola, potrivit tuttomercatoweb.com.

Rapid vrea să-l achiziționeze Marius Marin de la Pisa

Marius Marin joacă pentru Pisa din vara lui 2019, când a fost achiziționat de la Sassuolo pentru suma de 200.000 de euro, după ce în sezonul 2017/2018 jucase sub formă de împrumut pentru echipa din Serie B. În sezonul trecut, Marin a avut o evoluție constantă, jucând 34 de meciuri și reușind două goluri și două pase decisive.

Pentru a-l atrage pe Marius Marin, Rapid București este dispus să ofere un salariu considerabil, care ar fi unul dintre cele mai mari din SuperLiga. Conform surselor, giuleștenii i-au propus lui Marin un salariu de 35.000 de euro în primul sezon, 40.000 de euro în al doilea sezon și 45.000 de euro în al treilea sezon. În plus, Rapid ar putea mări oferta inițială până la un milion de euro, în funcție de cum vor decurge negocierile.

Cifrele lui Marius Marin

  • 22 de selecții la naționala României.
  • 1.600.000 de euro este cota de piață a lui Marius Marin, conform Transfermarkt.
  • 34 de meciuri jucate în sezonul trecut la Pisa.
  • Două goluri și două pase decisive în meciurile disputate pentru Pisa.

Rapid București este determinat să aducă un jucător de calibru în Giulești, iar Marius Marin pare a fi alegerea perfectă pentru a întări echipa. Rămâne de văzut dacă clubul italian va accepta oferta și dacă negocierile vor decurge favorabil pentru giuleșteni. Cert este că Rapid este pregătit să facă un efort financiar considerabil pentru a-l aduce pe Marin în SuperLiga României.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.