Imediat după înfrângerea suferită de FCSB în fața Oțelului Galați, scor 0-2, patronul echipei, Gigi Becali, a intervenit în cadrul emisiunii Fotbal Club pentru a discuta despre situația echipei și planurile de viitor. Deși nemulțumit de rezultatul din SuperLigă, Becali și-a exprimat deja preocuparea pentru meciul crucial din preliminariile Champions League împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv, programat săptămâna viitoare.

Conștient de importanța acestui meci și de necesitatea unor întăriri pentru a avea șanse reale de calificare în cea mai prestigioasă competiție intercluburi din Europa, Gigi Becali a anunțat că a trimis o ofertă de două milioane de euro pentru Munteanu, talentatul atacant al Fiorentinei. Această mișcare strategică vine în contextul în care FCSB are nevoie de forță ofensivă suplimentară pentru a face față provocărilor europene.

Gigi Becali a mărit oferta pentru Louis Munteanu

În ultimele zile, au circulat zvonuri despre reluarea negocierilor pentru transferul lui Munteanu, după ce Ioan Varga, patronul CFR Cluj, a declarat că este aproape să-l aducă pe atacantul de la Fiorentina în Gruia. Cu toate acestea, Gigi Becali speră să îl atragă pe Munteanu la FCSB, considerând că acesta ar putea fi un element cheie în strategia echipei pentru Champions League.

”Am făcut ofertă de două milioane de euro. Trebuie să-l conving pe Louis acum. Nu prea e stelist, din ce am înțeles eu. Poate ne înțelegem, cine știe, trebuie să iau marcator adevărat, n-am ce să fac”, a declarat Gigi Becali.

Louis Munteanu, în vârstă de 21 de ani, are o cotă de piață de 1,8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Contractul său cu Fiorentina este valabil până în vara anului 2025. În sezonul 2023/2024, Munteanu a jucat 36 de meciuri pentru Farul, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere cinci pase decisive. Cu 11 selecții la naționala U21, atacantul a demonstrat că are potențialul de a face diferența pe teren.

Până în prezent, nu au existat zvonuri conform cărora Fiorentina ar dori să prelungească contractul lui Louis Munteanu. Aceasta ar putea fi o oportunitate pentru FCSB să-l achiziționeze pe talentatul atacant și să își întărească linia de atac. Oferta generoasă de două milioane de euro făcută de Gigi Becali subliniază determinarea sa de a aduce jucători de calitate în echipă pentru a-și îndeplini obiectivele europene.

După o înfrângere dezamăgitoare în campionat, Gigi Becali și FCSB își îndreaptă atenția către meciul crucial din preliminariile Champions League împotriva Maccabi Tel Aviv. Transferul lui Louis Munteanu ar putea fi o mutare strategică importantă pentru echipa din Giulești, aducând un plus de forță ofensivă necesar pentru a concura la nivel european. Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile și dacă FCSB va reuși să îl aducă pe Munteanu pentru a-și consolida echipa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.