Universitatea Craiova a reușit o victorie importantă în derby-ul etapei cu numărul trei din SuperLiga României, învingând CFR Cluj cu scorul de 2-0. Meciul, disputat pe stadionul „Dr Constantin Rădulescu”, a fost marcat de momente intense și de decizii care au influențat rezultatul final.

Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 52, reușind să marcheze cu o lovitură de cap precisă, care l-a lăsat fără replică pe portarul Răzvan Sava. Golul de 2-0 a fost înscris de Alexandru Mitriță la ultima fază a meciului, acesta reușind să încheie partida într-o notă spectaculoasă cu un șut violent care a trimis mingea în plasă.

Superioritate numerică pentru Universitatea Craiova

Un moment decisiv al meciului a fost eliminarea lui Mohammed Kamara de la CFR Cluj în minutul 45, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Acest incident a oferit Craiovei avantajul de a juca în superioritate numerică pentru mai mult de o repriză, lucru de care oltenii au profitat din plin.

Declarațiile antrenorului Costel Gâlcă

La finalul meciului, antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, a fost prezent la flash-interviu, unde a vorbit despre obiectivele echipei. Întrebat dacă echipa sa poate câștiga titlul în acest sezon, Gâlcă a răspuns cu optimism, dar a subliniat importanța abordării etapă cu etapă.

”Știam că va fi un meci greu, am spus-o de la început. Am intrat puțin temători. Bineînțeles că a venit faza cu cartonașul roșu care a schimbat soarta meciului. Pe contraatac au fost ei aproape să marcheze și să ne egaleze.

(n.r.-Este Constantin Gâlcă omul potrivit pentru titlu?) Eu am venit cu acest gând, vrem să ne batem la titlu. Nu e ușor, e începutul campionatului. Atuul nostru este echipa. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Constantin Gâlcă.

Această victorie aduce un plus de moral pentru Universitatea Craiova și o poziționare favorabilă în clasamentul SuperLigii. Cele trei puncte obținute contra CFR-ului sunt esențiale pentru ambițiile echipei din Bănie de a se lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova a demonstrat în această etapă că este o echipă cu potențial mare și că are ambiții serioase pentru acest sezon. Victoria împotriva unei rivale puternice precum CFR Cluj este un semnal clar că oltenii sunt pregătiți să se lupte pentru titlu, sub conducerea atentă și strategică a lui Costel Gâlcă. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în etapele următoare, dar fanii Craiovei au motive solide să fie optimiști.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.