Florin Tănase a acceptat oferta lui Gigi Becali de a veni la baza FCSB și de a se antrena. FCSB continuă să facă eforturi pentru a-l readuce în echipă pe Florin Tănase (29 de ani), fostul căpitan al formației. Prin intermediul patronului Gigi Becali, clubul a anunțat că a înaintat o nouă ofertă pentru transferul lui Tănase, la care jucătorul a dat deja un răspuns.

Becali a dezvăluit că este dispus să-i ofere lui Tănase un contract avantajos, cu posibilitatea de a pleca liber în cazul unei oferte financiare tentante din străinătate. Cu toate acestea, răspunsul fotbalistului a fost negativ, lăsându-l pe patronul FCSB dezamăgit.

„Tănase spune că așteaptă ofertă din Saudi. Poate așteaptă atât de mult până mă răzgândesc eu. Așa i-am spus. Ia stai că poate mă răzgândesc eu! I-am propus să facem contractul și oricând primește ofertă să poată să plece. Tănase e fotbalist și m-ar ajuta să mă calific. Dar a zis că nu e pregătit, că nu știu ce”, a transmis Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Gigi Becali i-a făcut o propunere concretă lui Florin Tănase

Florin Tănase a părăsit FCSB în vara anului 2022, fiind transferat la Al Jazira în Emiratele Arabe Unite pentru suma de trei milioane de euro. Deși Tănase a fost prezent în tribune la ultimele meciuri ale echipei lui Gigi Becali, patronul echipei își dorește cu ardoare să-l readucă pe atacant pentru a ajuta echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Revenirea lui Florin Tănase la FCSB a devenit o adevărată telenovelă. În prezent, jucătorul este liber de contract după ce înțelegerea sa cu Al-Okhdood din Arabia Saudită a expirat la finalul lunii iunie. De asemenea, Tănase a fost văzut de mai multe ori în tribunele echipei și s-a antrenat la baza din Berceni a roș-albaștrilor.

”Dacă o să-l iau pe Louis Munteanu o să-i zic ‘du-te și așteaptă la Saudi’. Înțelegi?

Pentru că i-am spus ‘hai să facem un contract, vino, și oricând primești ofertă, poți să pleci’. Adică, să mă ajute să mă caific, pentru că Tănase e fotbalist. Iar el a zis că ‘mai aștept, tralalala’.

Plus că dacă-l iau pe Louis Munteanu, nu mă mai interesează (n.r. – Florin Tănase), pentru că am și pentru U21 jucător valoros. Nu mai am nicio problemă”, a declarat Gigi Becali.

FCSB și Gigi Becali rămân optimiști cu privire la o eventuală revenire a lui Tănase, însă răspunsul negativ al jucătorului ar putea complica planurile campioanei României. Rămâne de văzut dacă negocierile vor continua și dacă fostul căpitan va accepta, în cele din urmă, să revină la echipa care l-a consacrat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.