Andrei Nicolescu a vorbit despre situația lui Dinamo. Într-un meci disputat pe teren propriu, pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo București a învins categoric Gloria Buzău cu scorul de 4-1, într-un duel din cadrul etapei a 4-a din SuperLigă. Această victorie impresionantă a adus echipei „Câinii Roșii” șapte puncte după primele patru meciuri disputate în noua ediție de campionat, situându-se astfel pe locul secund în clasament.

Victoria împotriva Gloriei Buzău este un indicator al formelor bune în care se află echipa antrenată de Zeljko Kopic. În contextul acestor rezultate pozitive, Andrei Nicolescu, administratorul special al formației „alb-roșii”, a fost întrebat despre posibilitatea ca Dinamo să se califice în play-off la finalul sezonului regulat.

Andrei Nicolescu: „E prematur să vorbim de Play-off”

Andrei Nicolescu a fost precaut în a face declarații definitive cu privire la șansele echipei de a ajunge în play-off. El a subliniat că echipa are în vedere întărirea lotului prin aducerea a încă unu sau doi jucători în această vară, pentru a oferi antrenorului Kopic și mai multe opțiuni tactice și de selecție.

”E prematur să vorbim acum (n.r. despre play-off). Vrem să mai facem 1-2 transferuri pentru a sta liniștiți pentru restul sezonului. Ne dorim câte un jucător pentru fiecare compartiment, așa cum a spus și Kopic. Am fost foarte aprope să semnăm săptămâna trecută, însă nu s-a realizat nimic momentan.

Am adus suficienți jucători români în mercato, însă ei trebuie integrați. Vrem să aducem doar jucători de calitate pe care să îi formăm în spiritul lui Dinamo. Nu vrem să mai repetăm greșelile din trecut”, a spus Nicolescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Dinamo mai pregătește două, trei transferuri

Până acum, Dinamo a avut o campanie de transferuri activă, reușind să aducă 10 noi jucători: Raul Opruț, Andrei Rotund, Bogdan Pașcalău, Mihai Mărginea, Radu Ionică, Adrian Caragea, Andrei Cîrjan, Kennedy Boateng, Ovidiu Sivis și Alex Roșca. Acești jucători au fost aduși pentru a consolida toate compartimentele echipei și pentru a asigura o bancă de rezerve competitivă.

Cu un început de sezon promițător și o strategie de transferuri bine pusă la punct, Dinamo București pare hotărâtă să rămână în topul SuperLigii. Deși Andrei Nicolescu a evitat să facă previziuni pe termen lung, evoluția echipei sub conducerea lui Zeljko Kopic sugerează că formația ar putea avea un cuvânt important de spus în acest sezon.

Dinamo va continua să se concentreze pe meciurile următoare, având în vedere obiectivul de a menține un parcurs ascendent și de a-și consolida poziția în clasament. Suporterii din Ștefan cel Mare pot spera la un sezon plin de realizări, pe măsură ce echipa lor favorită își continuă drumul în SuperLigă.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.