Elias Charalambous îl ”înțeapă” subtil pe Gigi Becali. FCSB se află în fața unei duble confruntări cruciale cu Sparta Praga în turul III preliminar al Champions League. Prima manșă a acestei întâlniri este programată pe 6 august, la ora 21:00, în Cehia. Această serie de meciuri reprezintă o oportunitate majoră pentru „roș-albaștri” de a avansa în competiția europeană de top.

Înaintea duelului cu campioana Cehiei, FCSB trebuia să joace în deplasare împotriva celor de la FC Botoșani, pe 3 august, în cadrul etapei a 4-a din SuperLiga. Totuși, acest meci a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) la cererea clubului bucureștean, pentru a permite jucătorilor să se odihnească și să fie în formă optimă pentru întâlnirea cu Sparta Praga.

Controverse în jurul deciziei LPF

Decizia LPF de a amâna partida a stârnit controverse. Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a criticat această hotărâre, exprimându-și dorința de a juca împotriva FCSB la data stabilită inițial.

În contrast, Gigi Becali, patronul FCSB, s-a arătat foarte mulțumit de măsura luată de Ligă. Becali a subliniat importanța odihnei pentru jucătorii antrenați de Elias Charalambous, menționând că deplasările lungi ar fi fost extrem de obositoare pentru echipă înaintea meciului crucial cu Sparta Praga.

”Păi ia închipuie-ți că jucam acum, să ai meci sâmbătă. Nu ai cum, vii din Ungaria, te duci acolo, după aia pleci la Praga. Sunt oameni.

E bine că s-a amânat meciul ca să luăm noi o opțiune bună (n.r. pentru calificare) acolo, după aia vom vedea”, a spus Gigi Becali, la Prosport.

Reacția lui Elias Charalambous după victoria cu Maccabi Tel-Aviv

În drumul lor spre turul III preliminar, FCSB a obținut o victorie importantă împotriva celor de la Maccabi Tel-Aviv, scor 1-0, în returul turului doi preliminar al Champions League. Singurul gol al partidei, marcat de belgianul William Baeten în ultimul minut al meciului, a adus calificarea echipei bucureștene.

După această victorie, antrenorul Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii pentru prestația lor. În declarațiile sale, Charalambous a subliniat forța și experiența echipei Maccabi Tel-Aviv, contrazicând astfel afirmațiile patronului Gigi Becali, care considerase echipa israeliană ca fiind slabă și era convins de o victorie ușoară a „roș-albaștrilor”.

„Când nu câștigăm, toată lumea sare cu întrebări despre una, despre alta. Nu e momentul să spun asta, dar suntem cei mai buni, suntem aceeași echipă care a pierdut meciul de campionat cu Oțelul, dar nimic nu s-a schimbat. Lucrăm în același mod, suntem o familie în vestiar, iar asta face diferența în momentele dificile

Tot ce am spus după meciul de campionat cu Oțelul, că trebuie să arătăm o altă atitudine, au făcut-o azi. Sunt mândru de ei, pentru că nu este ușor să joci împotriva unei astfel de echipe.

Unii oameni poate nu înțeleg cine este Maccabi Tel-Aviv, este un club de mare valoare, cu experiență mare în Europa și cu un buget mare.

Scriem istorie și sunt convins că acești jucători vor mai scrie istorie pentru club, o istorie mai mare decât Conference League. Vom face tot posibilul să ajungem cât mai departe. Știm că avem nevoie de muncă asiduă, că trebuie să rămânem umili”, a transmis antrenorul Elias Charalambous, potrivit golazo.ro.

FCSB se pregătește intens pentru meciul de foc împotriva Sparta Praga, cu speranța de a se califica în play-off-ul Champions League. Amânarea meciului cu FC Botoșani a oferit echipei bucureștene timp suplimentar de odihnă, lucru considerat esențial de către conducerea clubului. În ciuda controverselor și a declarațiilor contradictorii, echipa se concentrează pe obiectivul principal: o prestație remarcabilă în competiția europeană. Toți ochii sunt acum pe confruntarea din Cehia, unde FCSB va lupta pentru a-și continua parcursul european.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.