Marius Ștefănescu, tânărul fotbalist de 25 de ani, a semnat un contract pe termen lung cu FCSB, valabil până în iunie 2029. Transferul său de la Sepsi OSK a fost realizat pentru suma de 1,3 milioane de euro, reflectând încrederea pe care patronul Gigi Becali o are în potențialul său.

Performanțele lui Marius Ștefănescu la FCSB

De la sosirea sa la FCSB, Marius Ștefănescu nu a reușit să impresioneze prin performanțele sale, bifând deja trei apariții în SuperLiga României, în care a oferit o pasă decisivă. De asemenea, el a participat în trei meciuri din tururile preliminare ale UEFA Champions League și a marcat un gol în Supercupa României.

Marian Iancu, fostul patron al clubului Poli Timișoara, a evidențiat dificultățile cu care se confruntă Ștefănescu în adaptarea la noul său club. Iancu susține că Marius Ștefănescu nu poate să-și desfășoare activitatea pe teren la FCSB la fel de eficient ca la Sepsi OSK. Această adaptare este esențială pentru ca fotbalistul să-și atingă potențialul maxim în noul său mediu.

”Ştefănescu nu are la FCSB spaţiile pe care le avea când juca la Sepsi, nu mai poate să se manifeste pe teren aşa cum vrea el. Nu vine nimeni să joace cu FCSB, cum juca cu Sepsi. Sau cel puţin marea majoritate.

Vin şi se aşază, stau, nu mai poţi să te… trebuie să schimbi complet modul tău de a te manifesta în teren”, a spus Marian Iancu, potrivit Fanatik.

Cotat la 1,7 milioane de euro de site-urile de specialitate, Marius Ștefănescu a fost un jucător esențial pentru Sepsi OSK, unde a evoluat din 2018 până în iulie 2024. Performanțele sale constante au atras atenția FCSB, care a decis să investească în talentul său.

FCSB în perioada de transferuri

Pe lângă achiziționarea lui Marius Ștefănescu, FCSB a fost activă și pe piața transferurilor, aducând mai mulți jucători pentru a întări echipa. Printre cele mai notabile achiziții se numără Daniel Popa de la FCU Cluj pentru 300.000 de euro și William Baeten de la FCU Craiova, transferat gratuit. De asemenea, David Kiki de la FCV Farul Constanța s-a alăturat echipei fără costuri de transfer.

În ceea ce privește plecările, Florinel Coman a fost transferat la Al Gharafa pentru 5,25 milioane de euro, iar Ovidiu Popescu a plecat la FCU Cluj gratuit. Mai mulți jucători, inclusiv Matei Tănasă și Cătălin Gogor, au fost lăsați să plece gratuit sau împrumutați la alte cluburi pentru a câștiga experiență.

Transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB marchează un nou capitol în cariera sa, aducând atât provocări, cât și oportunități. Adaptarea la noua echipă și menținerea performanțelor ridicate sunt esențiale pentru succesul său. Cu sprijinul patronului Gigi Becali și al noilor săi colegi, Ștefănescu are șansa de a-și demonstra valoarea și de a contribui la obiectivele ambițioase ale FCSB în competițiile interne și internaționale.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Diferența dintre proști și deștepți este că primii fac pe deștepții știind că sunt proști, iar următorii fac pe proștii de deștepți ce sunt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.