Maria Constantin, cunoscută și pentru participarea sa la emisiunea „Survivor România”, a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre viața ei personală și relațiile tumultuoase pe care le-a traversat. Vedeta a recunoscut deschis că și-a înșelat fostul partener, subliniind că și acesta a fost infidel de-a lungul relației lor.

Maria Constantin la Survivor România

Deși Maria Constantin nu a reușit să reziste mult timp în competiția „Survivor România”, experiența i-a adus schimbări semnificative în viața personală. Emisiunea, cunoscută pentru provocările intense și condițiile dificile, a oferit Mariei o platformă pentru a reflecta asupra relațiilor și deciziilor sale.

maria constantin 2

Relația cu Marcel Toader

Un capitol important din viața Mariei Constantin a fost relația cu Marcel Toader. Deși inițial părea că au o relație fericită, lucrurile au început să se deterioreze din cauza lipsei de respect din partea lui Toader. Maria a declarat că, deși l-a iubit, infidelitățile constante ale acestuia au dus la răcirea relației lor.

„Chiar l-am iubit, dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, au fost foarte multe infidelități. Până la urmă le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă. De aici s-a produs această răceală între noi. La un moment dat au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei.

Eu mă gândeam că fiind sportiv nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă, asta a fost condiția mea. Simțeam lenjeria cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a declarat Maria Constantin, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”.

Confesiunea infidelității

Maria Constantin a recunoscut că și ea a fost infidelă în relație, dorind să experimenteze ceva nou și să vadă cum se simte. Deși a fost o experiență nouă pentru ea, Maria nu pare să aibă regrete majore, având în vedere circumstanțele relației.

„Eu eram într-o relație fericită și pur li simplu am vrut să testez și eu, să văd cum este acest înșelat. Și da, am înșelat și eu. A fost o nebunie, dar uite că am ajuns măritată. A fost pentru prima oară în viața mea când am făcut lucrul acesta”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin a dorit ca aceste detalii să fie cunoscute direct de la ea, în contextul în care relația cu Marcel Toader a fost una publică și intens mediatizată. Dezvăluirile sale aduc în prim-plan complexitatea relațiilor și dificultățile de a menține un echilibru într-un cuplu afectat de infidelitate și lipsă de respect.

În concluzie, Maria Constantin continuă să fie o figură publică sinceră și deschisă, împărtășind atât succesurile, cât și provocările din viața sa personală. Participarea la „Survivor România” și confesiunile recente despre relațiile sale oferă o perspectivă autentică asupra vieții și alegerilor pe care le face, invitând publicul să reflecteze asupra propriilor experiențe și decizii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.