Daniel Pavel, prezentatorul popular al emisiunii „Survivor„, și iubita sa Ana au făcut recent pasul cel mare și s-au căsătorit. După ce au fost ocupați până peste cap cu organizarea evenimentului, acum își îndreaptă atenția către un alt moment important: luna de miere.

Cu toate că au fost prinși cu pregătirile pentru nuntă, cei doi nu au avut timp să își facă planuri detaliate pentru luna de miere. „Am fost foarte ocupați cu evenimentul și, sincer, nu știam când vom pleca și unde ne vom relaxa departe de toată agitația din ultima vreme”, a declarat Daniel Pavel.

Cu toate acestea, Daniel își dorește ca luna de miere să fie perfectă și totul să fie pus la punct pentru această ocazie specială. Fiind o persoană cunoscută pentru atenția sa la detalii și dorința de a face totul impecabil, prezentatorul „Survivor” vrea să se asigure că această călătorie va fi de neuitat pentru amândoi.

Dorințe și planuri de viitor pentru Daniel Pavel și Ana

În cadrul unui interviu recent, Daniel a dezvăluit o dorință profundă în fața soției sale, Ana, iar reacția ei nu a întârziat să apară. Cei doi și-au exprimat speranța de a-și mări familia în viitorul apropiat.

„În mod clar, cred că am trecut în acești aproape trei ani prin toate etapele de cerere și ofertă. Dar în momentul acesta, ar fi nivelul următor. Lună de miere plus partea de mamă. Ca mămică să fie exact cum e ea, să nu se schimbe.

O fetiță vreau, că am un băiat. Și cred că un decupaj al Anei ar face lumea mai bună”, a spus Pavel, strângându-i mâna soției sale, potrivit libertatea.ro.

„Dacă tot mi-ai dat-o la fileu așa cum nu ai făcut-o niciodată, îți zic și eu ce îmi doresc de la tine. O fetiță (râd amândoi, n. red.)”, a spus Ana.

O poveste de dragoste

Căsătoria lui Daniel cu Ana marchează începutul unui nou capitol în povestea lor de dragoste. Cu planuri mari pentru viitor și dorința de a-și construi o familie, cei doi sunt entuziasmați să trăiască împreună fiecare moment special.

Daniel Pavel și Ana sunt gata să își înceapă viața de familie cu luna de miere mult așteptată. Cu toate că detaliile acestei călătorii nu sunt încă stabilite, un lucru este sigur: dragostea și devotamentul lor unul față de celălalt vor transforma orice destinație într-un loc de vis. Fanii lui Daniel Pavel le urează toate cele bune în această nouă aventură și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le rezervă viitorul.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.