După o victorie dramatică împotriva Farului Constanța, scor 3-2, în etapa a cincea din SuperLigă, FCSB continuă să-și urmărească obiectivul principal al sezonului: calificarea în Liga Campionilor. Gigi Becali, patronul clubului, a intervenit în direct la emisiunea Fotbal Club, unde a vorbit despre planurile sale ambițioase pentru echipă.

Becali, în vârstă de 66 de ani, a subliniat importanța meciului retur cu Sparta Praga, care va avea loc marți, la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. După un rezultat de egalitate, 1-1, în prima manșă disputată la Praga, FCSB are șansa de a se califica în play-off-ul UEFA Champions League. Dacă echipa sa va reuși să treacă de campioana Cehiei, FCSB va întâlni în play-off învingătoarea dintre PAOK și Malmo, care au terminat la egalitate, 2-2, în meciul tur.

FCSB a pus ținta pe Karlo Muhar

Calificarea în grupele Ligii Campionilor nu ar aduce doar prestigiu internațional, ci și o infuzie financiară substanțială. Becali a declarat că intenționează să investească aceste fonduri în transferuri, pentru a întări echipa și a face față competițiilor europene de top. Unul dintre numele menționate de patronul FCSB-ului este Karlo Muhar, mijlocașul de la CFR Cluj. Becali crede că îl poate aduce pe jucător pentru suma de 3 milioane de euro, dar tranzacția ar avea loc doar dacă FCSB reușește să obțină calificarea în Liga Campionilor.

”S-a făcut o simulare și s-a făcut că o echipă care iese din grupe câștigă 56 de milioane de euro, fără bilete.

Păi stai să vedem, că dacă intru în grupe mă întăresc. După știi ce fac? Dau trei, patru milioane și iau jucători.

Îl am pe unul care îmi place de la CFR, îl iau. E unul de la mijlocul terenului, e Muhar. Câte vrei? 3 milioane? Ia 3 milioane și sigur îl dă”, a declarat Gigi Becali.

Karlo Muhar, cotat la două milioane de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt, este văzut ca un jucător cu potențial mare de către finanțatorul FCSB-ului. Deși mijlocașul croat este o piesă importantă în echipa CFR-ului, Becali este convins că, odată calificată în Liga Campionilor, FCSB ar putea atrage jucători de acest calibru pentru a face față competițiilor europene la cel mai înalt nivel.

Toate privirile sunt acum îndreptate spre meciul decisiv cu Sparta Praga. O victorie ar apropia FCSB-ul de revenirea în grupele Ligii Campionilor, o performanță care nu doar că ar aduce o recompensă financiară considerabilă, dar ar și confirma clubul ca o forță majoră în fotbalul european. Suporterii și conducerea clubului așteaptă cu nerăbdare confruntarea de marți seara, sperând ca echipa să facă un pas important spre îndeplinirea obiectivelor din acest sezon.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.