Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, unde s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Sepsi, în etapa a patra a SuperLigii României. Totuși, echipa a fost nevoită să joace fără atacantul Andrei Ivan, care a suferit o accidentare în meciul anterior împotriva Petrolului.

Andrei Ivan, în vârstă de 27 de ani, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 37 al partidei contra Petrolului, din cauza unei accidentări. Această problemă l-a ținut pe atacantul oltenilor departe de gazon și nu a fost inclus în lotul pentru deplasarea la Sfântu Gheorghe. Absența sa a fost resimțită, dar Universitatea Craiova a reușit totuși să câștige meciul împotriva lui Sepsi, obținând trei puncte valoroase.

Costel Gâlcă a spus când revine Andrei Ivan

După meci, la conferința de presă, antrenorul Costel Gâlcă a fost întrebat despre starea de sănătate a lui Andrei Ivan. Gâlcă a precizat că atacantul ar putea reveni la antrenamentele echipei în săptămâna următoare, dar prezența sa în următorul meci din SuperLiga României rămâne incertă.

”Sper ca săptămâna care vine să se alăture grupului. Nu știu dacă va fi apt pentru meciul cu Buzăul. Mi-aș fi dorit să vină mâine (n.r. luni, 12 august), dar v-am spus, trebuie să alegem jucătorii cu atenție”, a spus Costel Gâlcă.

Următorul meci al Universității Craiova va avea loc pe 16 august, când echipa va întâlni pe teren propriu formația Gloria Buzău, în cadrul etapei a șasea a SuperLigii. Partida este programată să înceapă la ora 22:00 și va fi transmisă în direct.

Situația lui Andrei Ivan rămâne de urmărit, iar suporterii olteni așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă atacantul va putea evolua în următorul meci. Revenirea sa pe teren ar putea fi crucială pentru Universitatea Craiova, care își dorește să continue seria de rezultate pozitive și să se mențină în cursa pentru un loc în play-off-ul SuperLigii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.