Andrei Ivan, în vârstă de 27 de ani, se află într-o situație dificilă la Universitatea Craiova, având zilele numărate la echipă. După ce a evoluat în cinci meciuri în acest sezon fără să înscrie sau să ofere vreo pasă decisivă, atacantul a ajuns într-o postură ingrată, fiind pus pe lista de transferuri.

Antrenorul echipei, Costel Gâlcă, în vârstă de 52 de ani, s-a arătat nemulțumit de performanțele lui Andrei Ivan și a comunicat conducerii clubului că nu se va baza pe acesta în viitor. În aceste condiții, Gâlcă și-a dat acordul pentru o posibilă plecare a jucătorului în această vară, semn că relația dintre tehnician și atacant s-a deteriorat considerabil.

Andrei Ivan, la Rapid

Conform informațiilor obținute de Digilive, Andrei Ivan și-a dat deja acordul pentru un transfer, fiind conștient că zilele sale la Craiova sunt numărate. Rapid București este una dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru serviciile sale. Dan Șucu și Victor Angelescu, acționarii Rapidului, vor lua o decizie în privința transferului împreună cu noul antrenor al echipei, Marius Șumudică.

În cazul în care mutarea la Rapid nu se va concretiza, există și varianta unei plecări în străinătate. Agenții lui Andrei Ivan analizează mai multe opțiuni în afara țării, în încercarea de a găsi cea mai bună soluție pentru atacantul care și-a pierdut statutul de titular la Universitatea Craiova.

Revenit la Craiova în 2019, după o experiență de doi ani la Krasnodar, Andrei Ivan nu a reușit să își recâștige forma care l-a consacrat. Cu un contract valabil până în 2027, dar cu o cotă de piață de două milioane de euro, Ivan a ajuns într-o situație complicată. Evoluțiile sale din acest sezon au fost departe de așteptările conducerii și ale suporterilor, bilanțul de 0 goluri și 0 assist-uri în cinci meciuri fiind grăitor în acest sens.

În fața acestei situații, plecarea lui Andrei Ivan de la Universitatea Craiova pare tot mai probabilă. Atacantul a acceptat ideea unui transfer, iar viitorul său se va decide în curând. Fie că va ajunge la Rapid București, fie că va pleca în străinătate, cert este că Andrei Ivan își caută o nouă provocare, după ce și-a pierdut locul în echipa olteană.

Foto: Instagram @a.9.i_

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.