FCSB se pregătește să înfrunte echipa LASK Linz în prima manșă a play-off-ului Europa League, într-un meci crucial care va avea loc în deplasare. Înaintea acestei confruntări, UEFA a publicat oficial loturile celor două echipe, iar surpriza majoră pentru fanii „roș-albaștrilor” este absența lui Denis Haruț din lista trimisă de FCSB.

Denis Haruț, omis din lotul pentru Europa

Denis Haruț, fundașul central în vârstă de 26 de ani, nu a fost inclus pe lista UEFA pentru meciurile cu LASK Linz, deși clubul a plătit 660.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoșani în iarna anului 2021. Decizia de a-l exclude pe Haruț din lotul european vine într-un moment în care acesta a evoluat puțin pentru echipă în actualul sezon, având doar trei apariții în toate competițiile.

În locul lui Haruț, FCSB a optat să-l includă pe Florin Tănase, atacantul de 29 de ani care a revenit recent la echipă. Această alegere reflectă prioritățile ofensive ale echipei pentru dubla cu LASK Linz, în detrimentul întăririi defensivei cu Haruț.

Situația lui Denis Haruț la FCSB

În acest sezon, Haruț a apărut doar în trei meciuri pentru FCSB, în care echipa a înregistrat două victorii categorice împotriva Virtus în turul I preliminar al Champions League și o înfrângere cu Oțelul Galați în SuperLiga. În stagiunea precedentă, fundașul a bifat doar 16 partide, o prezență destul de redusă pentru un jucător achiziționat cu o sumă semnificativă.

Valoarea de piață a lui Denis Haruț a scăzut la 400.000 de euro, conform Transfermarkt, iar contractul său cu FCSB urmează să expire la sfârșitul acestui sezon. Această situație ridică semne de întrebare privind viitorul său la echipă, mai ales în contextul în care a fost lăsat pe dinafară pentru un meci atât de important.

Lotul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

Pentru partida tur cu LASK Linz, FCSB a inclus următorii jucători în lot:

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea
  • Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Joyskim Dawa, David Kiki, Vlad Chiricheș, Alexandru Pantea, Siyabonga Ngezana, Risto Radunovic
  • Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Nana Antwi, William Baeten, Darius Olaru, Baba Alhassan, Luis Phelipe
  • Atacanți: Florin Tănase, David Miculescu, Marius Ștefănescu, Daniel Popa, Alexandru Băluță.

Decizia de a-l exclude pe Denis Haruț din lotul pentru meciurile cu LASK Linz sugerează o lipsă de încredere din partea staff-ului tehnic și a conducerii FCSB în capacitatea sa de a contribui la succesul echipei în Europa. Cu un contract care se apropie de final și o valoare de piață în scădere, viitorul lui Haruț la FCSB pare incert, iar evoluțiile din acest sezon vor fi cruciale pentru cariera sa. Echipa se concentrează acum pe obținerea unui rezultat pozitiv în Austria, sperând să facă un pas important spre calificarea în grupele Europa League.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.