Dinamo București se bucură de cel mai bun start de sezon din ultimii ani, reușind să acumuleze 9 puncte în primele șase etape ale SuperLigii. Cu un atac devastator, echipa alb-roșie a înscris 14 goluri, devenind echipa cu cea mai bună ofensivă din campionat. Performanțele echipei au reînsuflețit speranțele fanilor, care și-au arătat susținerea masivă pentru echipă înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova, cu tribunele pline

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova, programată pentru sâmbătă, 24 august 2024, de la ora 22:00, pe stadionul Arcul de Triumf, promite să fie una de mare intensitate, atât pe teren, cât și în tribune. Biletele pentru acest meci s-au epuizat rapid, cu mult înainte de ziua meciului, semn al interesului uriaș al suporterilor pentru această confruntare.

Stadionul Arcul de Triumf, care are o capacitate de doar 7.500 de locuri, va fi arhiplin, însă acest lucru a limitat considerabil numărul de bilete disponibile pentru fanii dinamoviști. Deși cererea a fost foarte mare, mulți suporteri nu au reușit să obțină un tichet. Oltenii vor avea la dispoziție 5% din totalul biletelor, restul fiind rezervat fanilor dinamoviști, cu excepția zonei tampon.

Mesajul conducerii pentru fani înainte de meci

Conducerea clubului Dinamo a transmis un mesaj special pentru suporterii care nu au reușit să-și procure bilete, încurajându-i să își exprime nemulțumirile sau solicitările prin intermediul unui mail oficial. Deși capacitatea limitată a stadionului a generat o competiție acerbă pentru bilete, oficialii clubului au subliniat că fac tot posibilul pentru a asigura o experiență pozitivă pentru toți fanii.

”Arcul și triumful sunt ale noastre

Biletele pentru meciul programat împotriva celor de la Universitatea Craiova sunt sold-out. ✨

6️⃣ puncte acumulate și 8️⃣ goluri marcate sunt cifrele lui Dinamo acasă, în cele două partide disputate în acest sezon pe teren propriu.

Abonații care nu vor ajunge la meciul de sâmbătă ne pot informa cu privire la prezența lor printr-un e-mail (office@bilete.ro), astfel ca un alt dinamovist să se bucure de fotbal.”, au anunțat cei de la Dinamo, pe site-ul oficial.

O nouă provocare pentru Dinamo

Meciul cu Universitatea Craiova este unul crucial pentru Dinamo, care vrea să continue seria bună de rezultate și să își consolideze poziția în clasament. Succesul echipei în această partidă ar putea cimenta și mai mult relația specială dintre echipă și suporteri, în contextul unui sezon care se anunță promițător.

Cu un start de sezon excelent și cu sprijinul necondiționat al fanilor, Dinamo se pregătește să facă față uneia dintre cele mai dificile provocări ale sezonului. Indiferent de rezultatul final, atmosfera de pe stadionul Arcul de Triumf va reflecta pasiunea și devotamentul suporterilor pentru echipa lor de suflet.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.