Rareș Pop, tânărul jucător de doar 19 ani, a fost surpriza pregătită de Marius Șumudică pentru meciul dintre Rapid și Poli Iași, încheiat cu o victorie importantă a giuleștenilor, scor 2-1. Introducerea lui Pop în echipa de start s-a dovedit a fi o decizie inspirată, fotbalistul răsplătindu-și antrenorul cu un gol de excepție, în minutul 53, care a majorat avantajul Rapidului la 2-0.

Execuția tânărului jucător a fost una de-a dreptul spectaculoasă, mingea fiind plasată cu precizie la colțul lung, fără șanse pentru portarul advers. Golul a venit într-un moment crucial al partidei, consolidând poziția Rapidului pe teren și asigurându-le o victorie esențială în lupta pentru locurile fruntașe din clasament.

Rareș Pop a vorbit despre venirea lui Marius Șumudică

După fluierul final al meciului disputat în Copou, Rareș Pop și-a exprimat bucuria pentru reușita sa și a vorbit despre schimbările pozitive pe care le-a simțit la echipă odată cu venirea lui Marius Șumudică. Tânărul jucător a evidențiat atmosfera nouă și entuziasmul adus de antrenor, care pare să fi revitalizat echipa și să fi adus un suflu proaspăt în vestiarul Rapidului.

”A fost un meci destul de dificil, dar ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Sperăm să fie o descătușare de acum încolo.

Finalul l-am privit de pe bancă și am avut mari emoții, au pus destulă presiune pe careul nostru.

Băieții sunt fericiți, toată lumea e fericită, și antrenorul nostru la fel, sperăm să o ținem tot așa și să facem un meci bun și la Craiova.

Cred că ne-a lipsit luciditatea din fața porții, dar în acest meci ne-au ieșit.

Ne-a introdus o mentalitate diferită și ne-a motivat oarecum.

Dar nu putem diminua nici meritul fostului antrenor, care are o vastă carieră în spate. Poate că domnul Șumudică e potrivit pentru noi”, a spus Rareș Pop, la flash-interviul de la final.

Grație acestei victorii, Rapid a urcat provizoriu pe locul 6 în clasament, acumulând 8 puncte, în timp ce Poli Iași rămâne pe locul 10, cu 7 puncte. Această evoluție ascendentă a giuleștenilor sub conducerea lui Șumudică promite un sezon interesant pentru fanii alb-vișiniilor.

Cristi Săpunaru a evidențiat că este altceva cu Marius Șumudică

Cristi Săpunaru, căpitanul echipei și titular pentru prima dată în acest sezon, a fost și el o figură centrală în victoria din Copou. Deși a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 55 din cauza unei accidentări, Săpunaru s-a declarat mulțumit de rezultat și a lăudat impactul pozitiv pe care Marius Șumudică l-a avut asupra echipei într-un timp atât de scurt.

”Un meci bun, foarte multe ocazii de a închide meciul. O echipă bună a Iașiului, care joacă bine acasă. Suntem fericiți pentru cele 3 puncte. Bine, m-a durut piciorul. Mă simt bine, îmi doresc să joc. Fotbalul e viața mea. Am stat pe bancă la început, după care m-am accidentat mai rău și a vrut să mă folosească, nu am putut, am avut dureri.

Apoi am făcut tratamentul și acum am spus că joc cât pot și am rezistat până în minutul 55. Mă bucur pentru el (n.r.- pentru Șumudică), a venit acasă, ăsta e cadoul nostru pentru el. Rapid nu e de locul 12-13. E frustrant că nu am câștigat până acum.

Nu dau vina pe nimeni, e vina comună, a jucătorilor și a antrenorului. A schimbat mentalitatea (n.r.- Șumudică), știe să schimbe o echipă din mers, îl cunosc. Nu am lucrat nimic tactic, nu a fost timp. E fratele meu mai mare, mă știu cu el de peste 20 de ani, aș face orice pentru el, pentru Rapid.

E visul meu să-mi închei cariera la Rapid. Trebuie să ne facem treaba, cu Șumi avem șanse mult mai mari să ne atingem obiectivul. Nu vreau să spun că nu aveam și cu Neil Lennon, dar nu ne-a ieșit”, a spus Săpunaru.

Atmosfera din tabăra Rapidului este una optimistă, iar tinerii jucători, precum Rareș Pop, par să se afirme sub îndrumarea noului antrenor, deschizând astfel un capitol promițător în istoria clubului. Rămâne de văzut cum va evolua echipa în următoarele etape, dar fanii giuleșteni au toate motivele să fie încrezători.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.