Rapid București se află în căutarea unui nou atacant după plecarea lui Rrahmani, iar Gabriel Debeljuh, vârful celor de la Sepsi, pare să fie o opțiune viabilă pentru echipa giuleșteană. Informația, dezvăluită în exclusivitate de GSP, sugerează că Rapidul dorește să umple golul lăsat de kosovar prin aducerea atacantului croat.

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, a confirmat interesul pentru Gabriel Debeljuh, explicând că discuțiile sunt încă într-o fază incipientă. „Am purtat într-adevăr o discuție cu Hadnagy, dar am pus deocamdată doar o întrebare. Am vrut să aflăm care e situația jucătorului și ce perspective ar fi pentru un eventual transfer,” a declarat Moldovan.

Rapid îl vrea pe Gabriel Debeljuh

Oficialul giuleștean a subliniat că procesul de evaluare a jucătorului este în plină desfășurare. Cert este că echipa giuleșteană are nevoie de un atacant de gura porții care să marcheze multe goluri

”Am dori un atacant măcar de nivelul lui Rrahmani, poate chiar mai bun. Vrem un profil de vârf care să marcheze, să se preteze la joc combinativ, să fie exploziv, puternic, incisiv, mobil. E greu de identificat un asemenea model, dar ne străduim să găsim varianta cea mai potrivită”, a spus Viorel Moldovan, președinte Rapid, potrivit gsp.ro.

Gabriel Debeljuh, cunoscut pentru abilitatea sa de a finaliza eficient și pentru prezența sa în careu, ar putea aduce un plus de forță în atacul Rapidului. Cu toate acestea, decizia finală de a-l transfera va depinde de o evaluare mai detaliată a compatibilității sale cu stilul de joc al echipei.

Pentru Rapid, aducerea unui atacant de calitate este esențială pentru a rămâne competitivă în lupta pentru primele poziții ale clasamentului. Dacă negocierile vor avansa, Gabriel Debeljuh ar putea deveni noul om de gol al giuleștenilor, contribuind la ambițiile echipei de a se impune în Superliga României.

Rămâne de văzut dacă Rapidul va reuși să concretizeze acest transfer și să-l aducă pe Debeljuh în Giulești, dar cert este că clubul este hotărât să își întărească ofensiva pentru a face față provocărilor din sezonul în curs.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.