Dinamo București a reușit să se califice în grupele Cupei României după o victorie cu 1-0 împotriva echipei FC Voluntari, în cadrul play-off-ului competiției. Cu toate acestea, bucuria calificării a fost umbrită de o pierdere semnificativă: atacantul Hakim Abdallah, în vârstă de 26 de ani, s-a accidentat grav la umăr și va fi indisponibil pentru o perioadă importantă.

În minutul 13 al partidei, Abdallah a încercat o acțiune ofensivă, dar a fost blocat de un adversar și a căzut nefericit, suferind o luxație la umărul drept. Incidentul l-a obligat să părăsească terenul, fiind transportat de urgență la spital cu ambulanța. Acolo, medicii au confirmat diagnosticul și au estimat că fotbalistul va fi indisponibil pentru cel puțin trei săptămâni. Un RMN suplimentar programat pentru joi, 29 august, va oferi o imagine mai clară asupra gravității accidentării și a perioadei exacte de recuperare.

Probleme de lot pentru Dinamo

Accidentarea lui Abdallah reprezintă o lovitură grea pentru antrenorul Zeljko Kopic, care deja se confruntă cu multiple absențe în cadrul echipei. Pe lângă Hakim Abdallah, Dinamo trebuie să gestioneze și absențele altor jucători cheie. Petru Neagu și Dennis Politic sunt de asemenea indisponibili din cauza accidentărilor, iar Maxime Sivis, fundașul lateral dreapta, a fost suspendat pentru două meciuri după ce a primit un cartonaș roșu în derby-ul contra Universității Craiova din etapa a 7-a.

Abdallah, care a fost adus la Dinamo pentru a întări compartimentul ofensiv, va lipsi acum într-un moment crucial al sezonului. Echipa, care a arătat o formă bună în Cupa României, se va vedea nevoită să găsească rapid soluții pentru a acoperi absența sa. Pe lângă importanța sa pe teren, prezența lui Abdallah era esențială și pentru moralul echipei, mai ales într-o perioadă în care Dinamo încearcă să-și consolideze poziția în competițiile interne.

Calificarea în grupele Cupei României este un pas important pentru Dinamo, dar problemele de lot ar putea complica parcursul echipei în viitoarele meciuri. Rămâne de văzut cum va reuși Zeljko Kopic să gestioneze aceste dificultăți și dacă echipa va putea continua pe același trend ascendent, în ciuda absențelor semnificative din lot.

Foto: sportpesurse.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.