Zeljko Kopic nemultumit de rezultat. Universitatea Cluj a obținut o victorie importantă împotriva echipei Dinamo, scor 1-0, în meciul disputat pe „Cluj Arena” în cadrul etapei a opta a SuperLigii României. Meciul a fost unul intens, ambele echipe căutând să obțină cele trei puncte, însă gazdele au reușit să se impună în final.

Singurul gol al partidei a fost marcat de mijlocașul Universității Cluj, Ovidiu Bic, în minutul 64. Bic a profitat de o oportunitate creată de colegii săi și a înscris cu un șut precis, aducând astfel avantajul echipei sale. Golul său a fost rezultatul unei construcții bune a atacului clujenilor, care au speculat spațiile lăsate de apărarea dinamovistă.

Zeljko Kopic a răbufnit la interviul de după meci

La finalul celor 90 de minute, antrenorul Universității Cluj, Zeljko Kopic, s-a declarat dezamăgit de scorul strâns, dar a apreciat determinarea și munca depusă de jucătorii săi. Deși a mărturisit că și-ar fi dorit un rezultat mai clar, Kopic a subliniat importanța victoriei și a felicitat echipa adversă pentru jocul prestat.

”În prima repriză am avut ocazii, a fost ocazia lui Cîrjan, dar și altele. Avem nevoie de mai mult curaj în careul advers. Pe parcursul primei reprize, U Cluj a schimbat sistemul și au fost mai ofensivi. După ce am primit golul, ei au gestionat foarte bine pentru că sunt o echipă foarte experimentată.

Nu pot să fiu mulțumit de rezultat, dar am făcut multe lucruri pozitive. U Cluj are mulți jucători experimentați, noi avem jucători tineri, au nevoie de jocuri. Am ratat multe ocazii, chiar și în a doua repriză. Felicitări celor de la U Cluj pentru cele 3 puncte.

Este adevărat, ne lipsesc anumiți jucători, bineînțeles că suntem mai periculoși cu Abdallah. Pentru mine, important este că ne-am exprimat bine și am jucat în stilul nostru. Îmi pare rău că nu am luat puncte.

SuperLiga este o ligă bună, nu te poți duce pe vreun teren și să zici că o să câștigi ușor. Dacă nu ești la cel mai bun nivel nu o să poți să câștigi niciun meci. Trebuie să fim și mai motivați și să ne îmbunătățim jocul”, a spus Zeljko Kopic.

Tehnicianul croat a recunoscut că echipa sa mai are de lucrat la capitolul curaj și creativitate, însă s-a declarat mulțumit de organizarea tactică și de disciplina arătată pe teren.

Situația în clasament și așteptările pentru viitor

Victoria Universității Cluj îi ajută să urce în clasament, aducând echipa mai aproape de obiectivul de a se menține în prima jumătate a SuperLigii. De cealaltă parte, Dinamo continuă să aibă dificultăți în acest sezon, neputând găsi încă o formulă câștigătoare constantă.

Următoarele etape se anunță decisive pentru ambele formații. Universitatea Cluj va căuta să capitalizeze pe această victorie și să își continue parcursul ascendent, în timp ce Dinamo va trebui să regândească strategia pentru a-și redresa sezonul.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Dinamo a fost unul plin de emoții și tensiune, cu un deznodământ favorabil gazdelor. Ovidiu Bic a devenit eroul serii cu golul său decisiv, iar echipa clujeană a demonstrat că este pregătită să lupte pentru obiectivele sale în acest sezon. Totuși, jocul arată că ambele echipe au de lucrat pentru a-și îmbunătăți performanțele în meciurile următoare.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.