Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că este extrem de încântat de evoluțiile recente ale lui Ionuț Panțîru, fundașul de 28 de ani care a revenit în forță după o perioadă dificilă marcată de accidentări și intervenții chirurgicale. După mai bine de trei ani în care s-a confruntat cu trei operații la genunchi, Panțîru a reușit să revină pe teren și să joace constant, lucru ce i-a atras aprecierea lui Becali.

Prelungirea contractului pentru Ionuț Panțîru, semn de încredere din partea FCSB

Impresionat de revenirea lui Panțîru și de forma arătată de acesta în ultimele meciuri, Gigi Becali a dat ordin să îi fie prelungit contractul jucătorului, care era scadent în luna decembrie a acestui an. Patronul FCSB-ului consideră că fundașul și-a câștigat locul în echipă și merită să continue să joace pentru club.

”Am zis să-i prelungească lui Panțîru contractul, încă un an. Dacă știam eu de Panțîru, nu-l mai luam pe Kiki, am mai dat și o grămadă de bani, 200.000 de euro la semnătură. I-am prelungit încă doi ani și i-am mărit și salariul. Mie-mi place cum joacă”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Mutări în defensiva FCSB-ului

Decizia de a-l păstra pe Panțîru nu este singura schimbare în linia defensivă a FCSB. Recent, și Vali Crețu, un alt jucător din apărare, și-a prelungit contractul cu clubul, arătând că Becali dorește să păstreze stabilitatea în defensivă.

”Crețu a prelungit, i-am făcut 10.000 de la 7.000 de euro”, a anunțat Gigi Becali.

Mai mult decât atât, FCSB a făcut și un nou transfer pentru a-și întări apărarea, aducându-l pe stoperul Mihai Popescu de la Farul Constanța. Pentru a-l aduce pe Popescu, Becali a plătit suma de 250.000 de euro, iar jucătorul a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Salariul lunar al lui Mihai Popescu va fi de 15.000 de euro, o sumă considerabilă care reflectă așteptările mari pe care clubul le are de la el.

Prin aceste mișcări, FCSB pare să își reconstruiască apărarea, combinând experiența și determinarea unor jucători ca Panțîru cu potențialul unor achiziții noi, cum este cazul lui Mihai Popescu. Panțîru, care a demonstrat o revenire impresionantă, va fi un element cheie în acest plan de consolidare a apărării, oferind stabilitate și încredere.

Mihai Popescu, pe de altă parte, vine cu un plus de experiență și robustețe în centrul apărării, ceea ce ar putea oferi echipei o dinamică nouă în meciurile din campionat și în competițiile europene.

Planurile lui Gigi Becali pentru FCSB

Gigi Becali este cunoscut pentru implicarea sa directă în deciziile de transfer și strategia echipei, iar mutările recente arată că intenționează să construiască o defensivă solidă în jurul unor jucători consacrați, dar și cu adăugarea de noi talente. Este clar că patronul FCSB-ului este hotărât să-și asigure o linie defensivă care să facă față provocărilor sezonului actual și viitor.

FCSB își conturează o echipă competitivă cu jucători în formă și noi achiziții, iar prelungirea contractului lui Ionuț Panțîru este o dovadă de încredere în capacitatea jucătorului de a contribui la obiectivele clubului. Prin aceste mutări, Becali își arată intenția de a construi un lot echilibrat, capabil să concureze la cel mai înalt nivel în Liga 1 și în competițiile europene. Rămâne de văzut cum se vor integra noii jucători și cum va evolua echipa în viitoarele partide.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.