Dinamo București ocupă în prezent locul al șaselea în SuperLiga României, acumulând 12 puncte după primele 8 etape disputate. Echipa antrenată de Zeljko Kopic (46 de ani) a fost una dintre cele mai active formații pe piața transferurilor din România în această vară, cu o serie de mutări strategice menite să întărească lotul și să consolideze poziția echipei în clasament.

Administratorul lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a subliniat că echipa sa continuă să caute noi jucători care să aducă un plus de valoare. După o campanie de mercato extrem de activă, în care au fost aduși nu mai puțin de 14 jucători, Nicolescu a declarat: „Încercăm să mai aducem un fundaș central și un atacant”. Se pare că transferurile nu se vor opri aici, însă acestea vor fi realizate „în liniște”, pentru a evita presiunea publică și speculațiile.

Patrick Olsen, ultimul transfer al lui Dinamo

Cel mai recent jucător care a semnat cu Dinamo București este Patrick Olsen (30 de ani), un mijlocaș central de origine daneză. Olsen, care a venit din postura de jucător liber de contract, a semnat un contract pe doi ani, valabil până în 2026. În sezonul trecut, el a jucat pentru Slask Wroclaw în Polonia, unde a bifat 30 de meciuri și a oferit două pase decisive. Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Patrick Olsen este de 550.000 de euro.

”A fost o mutare pe care o doream (n.r. transferul lui Patrick Olsen), încercăm să rezolvăm toate problemele în liniște.

Mai încercăm să aducem jucători, avem nevoie de un fundaș central și atacant”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.

Patrick Olsen are experiență și la nivel internațional, având în CV un meci jucat pentru Inter Milano într-un amical și 27 de partide la nivel de Primavera, unde și-a făcut debutul în fotbalul european. Experiența și calitățile sale vor aduce un plus de valoare mijlocului terenului, unde Dinamo avea nevoie de o mai bună organizare și creativitate.

O vară plină de transferuri pentru Dinamo

Dinamo București a fost foarte activă pe piața de transferuri în această vară, aducând o serie de jucători tineri și promițători, dar și fotbaliști cu experiență, precum Patrick Olsen. Printre numele notabile aduse de Dinamo în acest mercato se numără:

  • Alexandru Roșca (20 de ani)
  • Maxime Sivis (26 de ani)
  • Kennedy Boateng (27 de ani)
  • Cătălin Cîrjan (21 de ani)
  • Adrian Caragea (18 ani)
  • Andrei Ionică (19 ani)
  • Raul Rotund (18 ani)
  • Răzvan Pașcalău (20 de ani)
  • Raul Opruț (26 de ani)
  • Andrei Mărginean (23 de ani)
  • Godwin Udosen (18 ani)
  • Alberto Soro (25 de ani)
  • Ahmed Bala (19 ani)
  • Patrick Olsen (30 de ani)

Ce urmează?

Cu o serie de transferuri bine gândite, Dinamo București își propune să îmbunătățească performanțele din teren și să devină o echipă mai competitivă în SuperLiga României. Echipa antrenată de Zeljko Kopic are acum la dispoziție un lot diversificat, cu jucători tineri dornici de afirmare și fotbaliști cu experiență internațională, capabili să aducă stabilitate și calitate în jocul echipei.

În perioada următoare, Dinamo va continua să fie atentă la oportunitățile de pe piața transferurilor, în speranța de a aduce noi jucători care să contribuie la atingerea obiectivelor stabilite pentru acest sezon. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă noile achiziții vor reuși să se adapteze rapid la cerințele fotbalului românesc și să contribuie la succesul echipei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.