Rapid București se află în acest moment pe locul nouă în clasamentul SuperLigii României, după primele opt etape disputate, acumulând doar nouă puncte. Cu toate acestea, giuleștenii par să fie într-o revenire de formă odată cu numirea lui Marius Șumudică pe banca tehnică, o decizie care a adus un suflu nou echipei și a ridicat moralul jucătorilor.

Deși Rapid a început sezonul cu rezultate modeste – șase remize, o victorie și o înfrângere – așteptările din partea conducerii sunt mari. Dan Șucu, principalul acționar al clubului, a declarat în repetate rânduri că își dorește ca Rapid să câștige titlul. Ambiția lui Șucu este de a transforma echipa într-o forță dominantă în fotbalul românesc și de a lupta an de an pentru trofeul de campioană.

Însă nu toată lumea din conducerea clubului împărtășește aceeași viziune. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a oferit o perspectivă mai realistă asupra situației actuale a echipei. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”, Angelescu a contrazis planurile optimiste ale lui Șucu, afirmând că în acest moment Rapid nu poate avea ca obiectiv câștigarea titlului.

”100% e prea mult (n.r. să-și propună câștigarea campionatului). Nu avem niciodată cum să spunem anul acesta că jucăm pentru titlu, că vrem titlul la cum am început.

Trebuie să arătăm că suntem o echipă de play-off și, după, de primele trei locuri. Să avem obiectiv titlul în acest moment, e utopic”, a spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu a explicat că, deși dorința lui Dan Șucu de a câștiga campionatul este lăudabilă și motivantă, echipa trebuie să fie realistă cu privire la capacitățile sale actuale și să își seteze obiective tangibile. Potrivit lui Angelescu, Rapid își propune mai degrabă să construiască o echipă solidă, competitivă, care să poată lupta pentru locurile de play-off și să facă pași importanți spre o evoluție constantă și durabilă în următorii ani.

Revenirea lui Șumudică, un nou început pentru Rapid

Numirea lui Marius Șumudică ca antrenor principal a adus speranțe noi în rândul suporterilor și al jucătorilor, mai ales datorită faptului că Șumudică este cunoscut pentru stilul său energic și pentru capacitatea sa de a motiva echipele să performeze peste așteptări. Chiar dacă rezultatele de până acum nu au fost spectaculoase, evoluția echipei sub conducerea sa arată semne de îmbunătățire, iar fanii speră că Rapid poate încheia sezonul cu capul sus.

Deși Dan Șucu și Victor Angelescu au viziuni diferite asupra traseului pe termen scurt al echipei, ambele abordări sunt valoroase pentru dezvoltarea clubului. Ambiția lui Șucu de a câștiga titlul menține un standard înalt pentru jucători și staff-ul tehnic, în timp ce realismul lui Angelescu oferă o perspectivă pragmatică, esențială pentru a construi o echipă solidă pas cu pas.

Cu Marius Șumudică pe banca tehnică și o strategie de creștere bine definită, Rapid București își propune să îmbine aceste viziuni pentru a atinge performanțe notabile în viitor. Fanii giuleșteni așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua echipa în etapele următoare și dacă Rapid va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor ambițioase ale conducătorilor săi.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.