Elias Charalambous este mulțumit că nu a pierdut. Etapa a 9-a a SuperLigii a adus un duel captivant între CFR Cluj și FCSB, încheiat cu o remiză spectaculoasă, scor 2-2. Partida, transmisă în direct pe Digi Sport 1, a oferit răsturnări de situație și emoții puternice pentru fanii ambelor echipe, culminând cu revenirea dramatică a celor de la FCSB după ce au fost conduși cu 2-0.

CFR Cluj a început în forță partida, iar Louis Munteanu a fost omul meciului pentru echipa gazdă în prima parte. Atacantul de 21 de ani a deschis scorul în minutul 36, reușind să își strecoare șutul pe lângă apărarea FCSB-ului și să pună presiune pe echipa adversă. Munteanu a continuat să impresioneze și imediat după pauză, marcând al doilea gol în minutul 49, ceea ce părea să ducă meciul într-o direcție sigură pentru CFR.

Deși condusă cu 2-0, FCSB nu a cedat și a reușit o revenire de senzație. Primul semnal de avertizare a venit în minutul 59, când Alexandru Băluță a înscris pentru bucureșteni, reducând diferența la un singur gol. Acest gol a dat un nou imbold echipei FCSB, care a continuat să preseze în căutarea egalării.

Insistențele oaspeților au dat roade în minutul 87, când fundașul central Dawa a reușit să înscrie cu o lovitură de cap, stabilind scorul final, 2-2. Acest punct obținut de FCSB după o revenire dificilă a fost unul important pentru moralul echipei, aflată într-o perioadă dificilă în campionat.

Elias Charalambous, mulțumit de revenirea echipei

După meci, antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, în vârstă de 43 de ani, s-a arătat mulțumit de caracterul echipei sale. În ciuda începutului dificil, cipriotul a subliniat că este fericit că jucătorii săi nu au renunțat și au reușit să revină de la un deficit de două goluri.

„Știam stilul de joc al celor de la CFR. Când controlezi jocul și primești astfel de gol (n.r. primul marcat de Louis Munteanu) e dificil.

Important este că am avut reacție și am revenit, nu este ușor. Ambele goluri primite au fost ușoare.

Cea mai bună veste este că am revenit de la 0-2. A fost un rezultat echitabil.

Am avut posesie, mai ales în repriza a doua. Nu trebuie doar să ai posesie, trebuie să te și aperi. Mai sunt și adversarii din teren, am încercat să ne impunem.

Trebuie să vedem de ce ajungem în această situație, să fim nevoiți să revenim în joc. Trebuia să facem schimbări, cei introduși au evoluat foarte bine. E ceva ce nu ne convine, niciun antrenor nu vrea să primească goluri.

Băluță este un jucător care are nevoie de goluri pentru încredere.

Dawa înscrie primul gol în acest sezon, Mihai Popescu foarte bun, sunt fericit că a venit la noi. Pe Bîrligea îl cunoașteți, este un jucător foarte bun”, a declarat Elias Charalambous la flash-interviu.

FCSB, locul 10 în clasament

În urma acestui rezultat, FCSB se află pe locul al 10-lea în clasamentul SuperLigii, cu 9 puncte obținute după 9 etape. În ciuda faptului că echipa a arătat caracter în această partidă, situația din clasament este una îngrijorătoare pentru clubul bucureștean, care este obișnuit să se lupte pentru primele poziții.

CFR Cluj, de partea cealaltă, rămâne în zona superioară a clasamentului, însă rezultatul de egalitate cu FCSB ar putea reprezenta un semnal de alarmă pentru echipă, având în vedere că au scăpat printre degete o victorie aparent sigură.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB a fost una dintre cele mai palpitante din acest sezon, oferind o revenire spectaculoasă și un punct câștigat pe merit de o echipă FCSB în căutarea formei optime. Remiza de la Cluj ar putea fi un punct de cotitură pentru FCSB, care speră să își redreseze parcursul în SuperLigă în următoarele etape.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.