Elias Charalambous a mărturisit că nu îi este frică de Gigi Becali. FCSB va înfrunta Petrolul Ploiești sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, într-un meci crucial din etapa a 10-a a SuperLigii României. Echipa „Roș-Albastră” își propune să își continue parcursul în campionat cu o victorie, însă va avea de înfruntat o echipă motivată, „Lupii-Galbeni”, care a demonstrat în acest sezon că poate pune probleme oricărei formații.

În cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului, antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, a vorbit despre așteptările sale de la acest duel, dar și despre situația echipei în actualul sezon. Deși echipa sa nu a avut cel mai bun start de campionat, antrenorul cipriot s-a arătat calm și încrezător.

Întrebat despre posibila sa demitere, Charalambous a fost direct și ferm. Cu o atitudine pozitivă, tehnicianul a subliniat că își menține concentrarea pe obiectivele echipei și nu se lasă afectat de speculațiile din jurul său.

”Eu doar îmi fac treaba. Așa cum am făcut-o din prima zi când am ajuns aici. Când dau tot ce am mai bun, nu mai depinde de mine după aia. Gigi e patronul și el decide ce este mai bine pentru club.

Singurul lucru pe care eu pot să îl fac este să muncesc la fel ca și până acum. Nu simt nicio presiune. Când știu că dau totul în meseria mea, de ce să simt presiune? Nu am simțit niciodată în carieră presiune.

O să simt presiune atunci când nu o să îmi mai fac treaba în mod profesionist”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

Statisticile și performanțele lui Elias Charalambous la FCSB

Elias Charalambous se află la cârma FCSB de 73 de meciuri, în care a reușit să obțină 39 de victorii, 18 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri. Cu un procentaj de 53.42% victorii în toate competițiile, antrenorul cipriot a demonstrat că poate aduce rezultate pozitive pentru echipa sa, chiar dacă uneori presiunea este ridicată, având în vedere așteptările uriașe de la clubul bucureștean.

Performanța sa majoră a venit la finalul sezonului 2023-2024, când a reușit să câștige titlul de campion al României alături de FCSB. Acest succes i-a consolidat poziția la club, chiar dacă unele voci cer o schimbare din cauza unui start de sezon mai puțin impresionant.

”Nu știu dacă va marca Daniel Bîrligea, la meciul de debut. Știu doar că e pregătit să debuteze. Mâine va juca. Nu vreau să pun presiune pe el. I-am văzut calitățile de marcator la antrenamente.

Sunt sigur că va ajuta echipa, dar nu poate să facă asta de unul singur. Trebuie să fie ajutat și de restul colegilor.

Îmi doresc de la el să dea tot ce are mai bun mâine. Calitatea este acolo și sunt sigur că o va demonstra. Aștept asta de la fiecare jucător de la FCSB, nu doar de la el. Repet, nu vreau să pun nicio presiune pe Daniel”, a mai spus Charalambous.

Meciul împotriva Petrolului este unul extrem de important pentru FCSB, care încearcă să se apropie de pozițiile fruntașe din SuperLigă. Petrolul, o echipă bine organizată și luptătoare, va veni la București cu dorința de a pune probleme și de a obține un rezultat pozitiv.

Pentru FCSB, câștigarea celor trei puncte este esențială pentru a rămâne în cursa pentru titlu și pentru a demonstra că echipa poate depăși provocările din acest sezon.

Deși au existat întrebări legate de viitorul său la echipă, Elias Charalambous rămâne încrezător și concentrat pe obiectivele FCSB-ului. Meciul cu Petrolul va fi o ocazie importantă pentru a confirma forma echipei și pentru a aduce liniște în jurul băncii tehnice. Cu un procentaj solid de victorii și un titlu recent câștigat, antrenorul cipriot știe că fiecare meci este o nouă oportunitate de a dovedi că poate conduce echipa spre succes.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.