Gigi Becali l-a făcut praf pe Daniel Bîrligea. FCSB a pierdut ocazia de a obține cele trei puncte în meciul din runda a 10-a a SuperLigii, împotriva Petrolului Ploiești. Partida, disputată pe stadionul din Ghencea, s-a încheiat cu scorul de 1-1, după un final tensionat care a lăsat un gust amar echipei bucureștene.

Încă din minutul 3, FCSB a reușit să deschidă scorul prin Alexandru Băluță, oferind fanilor o rază de speranță pentru o victorie clară. Însă, după doar 30 de minute de joc, situația s-a complicat pentru echipa gazdă. Mihai Popescu, unul dintre fundașii centrali, a fost eliminat după ce a văzut cartonașul roșu, lăsând FCSB în inferioritate numerică. Această eliminare a schimbat radical dinamica meciului, Petrolul având acum avantajul numeric pe teren.

Deși în inferioritate, FCSB a încercat să gestioneze avantajul fragil, însă Petrolul nu a renunțat. În ultimele secunde ale jocului, în prelungiri, fostul atacant al FCSB-ului, Alexandru Tudorie, a marcat golul egalizator pentru „Lupii Galbeni”, aducând un punct nesperat echipei din Ploiești. Această reușită a stârnit numeroase controverse, deoarece patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a susținut că la faza golului a existat un fault asupra portarului Târnovanu.

Gigi Becali, nemulțumit de arbitraj și de evoluția echipei

La scurt timp după fluierul final, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport, unde și-a exprimat nemulțumirea față de arbitraj. El a acuzat că la golul marcat de Tudorie a fost comis un fault în atac, care ar fi trebuit sancționat. Totodată, Becali a profitat de ocazie pentru a comenta prestația lui Daniel Bîrligea, cea mai recentă achiziție a echipei.

”Ce să mi se pară Bîrligea? Na, nu poți să spui după un joc, trebuie să vedem. După o repriză… L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat, nu a avut nimic. O să vorbesc cu el. La mine, ca să joci, nu trebuie să fugi de joc.

Să vedem. Cum să nu am răbdare? Am dat milioane pe el. Trebuie să înțeleagă el că trebuie să joace ca la CFR, nu vreau mai bine. Să joace ca la CFR, să vină să primească mingea”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Daniel Bîrligea, sub așteptări la debut

Daniel Bîrligea, transferat recent la FCSB pentru suma de două milioane de euro, a avut un debut dificil în tricoul roș-albastru. Atacantul a fost titular, dar prestația sa nu a impresionat, fiind schimbat la pauză cu David Miculescu, după 45 de minute în care nu a reușit să se remarce. Becali a fost tranșant în declarațiile sale, afirmând că Bîrligea trebuie să își asume mai mult rolul în echipă și să nu „se ascundă de minge”.

În ciuda criticilor, Daniel Bîrligea s-a arătat optimist la finalul meciului. În cadrul flash-interviului, atacantul a recunoscut că debutul său nu a fost cel dorit, dar a subliniat că este convins că FCSB va câștiga titlul în acest sezon. Această atitudine pozitivă arată că jucătorul este pregătit să învețe din greșeli și să își dovedească valoarea în meciurile următoare.

”Un meci destul de greu, era greu să încerci multe pe acest gazon. Nu știu dacă din fericire sau din supărare, am luat un punct. Ne doream victoria și am dat totul, dar în minutele de final ne-am ales cu un egal.

Cu siguranță, de pe bancă mi-am dorit să apere rezultatul colegii mei. Am fost cu toții cu sufletul la gură pe bancă. Schimbarea a fost pentru echipă, se știe, pentru a ajuta echipa. Avem o echipă foarte bună, jucători valoroși, pot schimba meciul oricând.

E prea devreme să vorbim de campionat, dar sunt convins că vom ajunge acolo și că vom câștiga campionatul. Obiectivul meu e să înscriu cât mai mult, să ajut echipa. Sunt pregătit pentru orice”, a spus Bîrligea.

Partida cu Petrolul a fost una dificilă pentru FCSB, care a ratat șansa de a obține o victorie importantă pe teren propriu. Eliminarea lui Mihai Popescu și egalarea în ultimele secunde au influențat rezultatul final, iar echipa din Ghencea va trebui să își îmbunătățească jocul pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.