Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a confirmat că derby-ul mult așteptat dintre Dinamo și FCSB va avea loc pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. Stadionul a fost indisponibil pentru primele luni ale sezonului, fiind ocupat de mai multe evenimente și festivaluri, dar va reveni în atenția suporterilor pentru acest duel de tradiție al fotbalului românesc.

După ce a jucat primele meciuri de acasă din acest sezon pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Dinamo va reveni pe Arena Națională pentru derby-ul cu FCSB. Acesta este programat imediat după pauza internațională dedicată meciurilor echipelor naționale, oferind un cadru perfect pentru un meci de o asemenea intensitate.

Andrei Nicolescu a anunțat că Dinamo va juca pe Arena Națională

Până la marele derby, Dinamo mai are două meciuri importante în campionat. Echipa din Ștefan cel Mare se va confrunta cu FC Botoșani pe teren propriu și cu Farul Constanța în deplasare, două dueluri esențiale pentru a menține forma bună pe care o arată în acest sezon.

„Se joacă pe Arena Națională, este stabilit. Cred că am și primit hârtia de acces de la Primărie. E primul meci după pauză, sper să fie sâmbătă sau duminică”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.ro.

După zece etape, Dinamo este una dintre surprizele plăcute ale campionatului, ocupând locul trei în clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova. Performanțele echipei au depășit așteptările inițiale, având în vedere că Dinamo se află într-o perioadă de reconstrucție după promovarea în SuperLigă.

De cealaltă parte, FCSB traversează un sezon mai dificil, fiind pe locul 11, cu 10 puncte și un meci mai puțin disputat. Formația lui Gigi Becali a avut un început de campionat inconsistent, iar derby-ul cu Dinamo va fi un test major pentru a redresa situația.

Ultima victorie a lui Dinamo în derby

Ultima dată când Dinamo a reușit să învingă FCSB a fost în 2021, în Cupa României, când „câinii” s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat de Adam Nemec. De atunci, duelurile dintre cele două echipe au fost dominate de FCSB, dar Dinamo speră să spargă această serie în cadrul unei atmosfere incendiare pe Arena Națională.

Derby-ul Dinamo – FCSB este mereu unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului, aducând în fața suporterilor rivalitatea istorică dintre cele două echipe. Arena Națională, cu capacitatea sa impresionantă, va oferi cadrul perfect pentru acest spectacol fotbalistic, iar fanii ambelor echipe sunt așteptați în număr mare pentru a susține formațiile favorite.

Cu Dinamo în formă bună și FCSB în căutarea redresării, acest derby promite să fie unul plin de emoții și tensiune, cu impact direct asupra clasamentului SuperLigii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.