Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dorit să-l răsplătească pe mijlocașul Darius Olaru printr-o majorare salarială, însă planurile acestuia nu s-au concretizat. În vârstă de 26 de ani, Olaru a refuzat să-și renegocieze contractul, demonstrând că nu este motivat de câștigurile financiare, conform declarațiilor lui Becali.

Gigi Becali, impresionat de Darius Olaru

Becali a declarat că l-a chemat pe Olaru pentru a discuta despre o posibilă creștere a salariului, dar fotbalistul nu a dat curs invitației, sugerând că mijlocașul este concentrat mai mult pe cariera sportivă decât pe aspectele financiare.

”Rar întâlnești ca Olaru, pe el nu-l interesează banii, nu-i disperat după bani, nu-l interesează pe el. Să nu vină el la mărire de contract…”, a spus Becali, la Liga Digisport.

Ștefan Târnovanu și Mihai Lixandru, în discuții pentru majorări salariale

Deși Olaru a refuzat renegocierea, alți jucători ai FCSB-ului au acceptat noile condiții salariale propuse de Becali. Portarul Ștefan Târnovanu a semnat deja un contract cu salariul mărit, iar Mihai Lixandru urmează să facă același lucru, conform declarațiilor oficiale.

”Târnovanu a semnat contractul, dar, după ce l-a semnat, nu i l-am băgat. A greșit cu Petrolul, nu i l-am băgat. Acum, i-am transmis că îi bag contractul și-i dau și bani să-și ia apartament.

Pe Lixandru l-am chemat și pe el la mărire de contract, nu cer ei bani”, a declarat Gigi Becali.

Olaru, al treilea cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Cu un salariu de 20.000 de euro pe lună, Darius Olaru este al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lotul FCSB, la egalitate cu Alexandru Băluță și Risto Radunovic. Pe primele două locuri în acest clasament salarial se află Vlad Chiricheș, cu 30.000 de euro pe lună, și Florin Tănase, care câștigă 29.000 de euro lunar.

Deși Gigi Becali a dorit să recompenseze performanțele lui Darius Olaru cu un contract mai avantajos, refuzul mijlocașului arată că nu toți jucătorii sunt motivați de bani. În timp ce alți colegi și-au renegociat salariile, Olaru rămâne concentrat pe performanțele de pe teren, fiind deja unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai echipei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.