Alexandru Băluță și Florin Tănase au adus victoria echipei. FCSB a obținut o victorie importantă în etapa a 11-a din SuperLigă, impunându-se cu 1-0 în fața celor de la Sepsi, într-un meci disputat în deplasare. Singurul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase în minutul 15, după o pasă decisivă oferită de Alexandru Băluță. Acest rezultat consolidează poziția echipei în clasamentul campionatului, menținând-o în lupta pentru titlu.

Alexandru Băluță, performanță lăudată și recunoașterea emoțiilor din final

La finalul meciului, Alexandru Băluță, cel care a oferit pasa de gol, a avut un discurs echilibrat la flash-interviu, felicitând echipa pentru rezultatul obținut. Cu toate acestea, el a subliniat că victoria a venit cu emoții, evidențiind în mod special intervenția decisivă a portarului Ștefan Târnovanu din ultimele minute ale partidei. Târnovanu, în vârstă de 23 de ani, a reușit să blocheze o acțiune periculoasă a adversarilor, asigurând astfel cele trei puncte pentru echipa sa.

Băluță a vorbit și despre forma sa bună din ultima perioadă, explicând că a învățat să se concentreze pe propria evoluție și să nu mai fie afectat de criticile patronului Gigi Becali. Această schimbare de atitudine pare să fi avut un impact pozitiv asupra jocului său, ajutându-l să contribuie decisiv la succesul echipei.

„Victorie cu emoții. Fane (n.r. Ștefan Târnovanu) a scos o minge incredibilă acum pe final. Am avut emoții. E o victorie muncită, pe un teren dificil. Sepsi joacă un fotbal bun, un fotbal ofensiv.

Mă bucur din suflet că plecăm cu trei puncte de aici. Mi-am propus să continui forma bună. Să leg cât mai multe meciuri cu gol sau pasă de gol. Ma bucur enorm ca mi-am ajutat colegii, că am adus un plus. Asta trebuie să facem fiecare dintre noi, indiferent ca începem titulari sau intrăm de pe bancă. O să dau tot ce am mai bun tot timpul. O să aduc acel plus de care echipa are nevoie.

(n.r Criticile lui Gigi Becali) Am incercat să nu mai iau în seamă criticile și să îmi văd mai mult de jocul meu. Să încerc să mă concentrez mai mult. Să fiu mai eficient în fața porții. Asta mi-a lipsit. Când joci la o echipa precum FCSB trebuie să fii la inaltime dacă îți dorești să țintești sus. Asta îmi propun mereu. Să îmi continui forma bună și să îmi ajut colegii.

Victoriile aduc victorii. Aveam nevoie de trei puncte în seara asta. Asta ne-am propus. Ne doream din tot sufletul să luam trei puncte și să urcăm în clasament. Mai avem un meci restant. Sunt sigur că vom urca acolo unde ne este locul.

(n.r O victorie cu PAOK) Ar fi ceva incredibil. Suntem într-o formă buna acum și avem un lot numeros, valoros. Cred că putem să reușim un rezultat pozitiv acolo. Important e să mergem cu tupeu, să avem curaj și, de ce nu, să plecăm cu un singur punct sau cu toate punctele”, a declarat Alexandru Băluță, la flash-interviu.

Florin Tănase, satisfăcut de gol, dar critic față de jocul echipei

Florin Tănase, marcatorul golului victoriei, și-a exprimat satisfacția pentru rezultatul obținut, însă a recunoscut că jocul echipei nu a fost la cel mai înalt nivel. În ceea ce privește propria performanță, Tănase a dezvăluit că abia acum, după opt meciuri de la revenirea sa la FCSB, începe să se simtă din nou în formă fizică bună.

”Primul gol, cred că la prima ocazie. Sunt fericit că am marcat, dar și că am luat toate cele trei puncte. Meciul din seara aceasta trebuie să ne dea de gândit pentru că nu am făcut un meci foarte bun.

La Steaua (n.r. FCSB) trebuie să câștigi tot timpul. În trecut am jucat și două meciuri cu om în minus, am fost egalați pe final, dar sper ca acest meci să fie un început pentru noi și să adunăm puncte în campionat.

(n.r. Începi să te simți aproape de sută la sută) Da, normal. Muncesc, credeați că am uitat fotbalul? Eram în urmă cu pregătirea, acum sunt bine.

Eu cred că putem și în Europa League. Avem jucători valoroși și sigur că putem să ne batem cu ei de la egal la egal”, a spus Florin Tănase.

Golul său în poarta lui Roland Niczuly reprezintă un pas important pentru atacant, care își dorește să continue să fie decisiv pentru echipă în meciurile următoare.

Victoria FCSB-ului în fața Sepsi aduce nu doar trei puncte prețioase, ci și o doză de încredere pentru echipă înaintea meciurilor internaționale. Performanțele individuale ale lui Tănase și Băluță, alături de intervențiile salvatoare ale lui Târnovanu, arată că FCSB are resursele necesare pentru a face față provocărilor din campionat și din Europa League.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.