Daniel Bîrligea, atacantul care a adus victoria FCSB-ului în meciul cu PAOK Salonic, s-a evidențiat prin evoluții remarcabile în Europa League, devenind golgheterul echipei în competiție. După meci, Bîrligea a oferit un discurs emoționant, subliniind importanța divinității și dedicându-și golul coechipierului accidentat Mihai Lixandru.

După ce a înscris golul decisiv în victoria cu 1-0 împotriva grecilor de la PAOK, Daniel Bîrligea a vorbit despre bucuria și mândria pe care le-a simțit: „Sunt mândru de ce am reușit azi. Am obținut un miracol, am jucat în zece oameni și am luptat până la final. Este un rezultat foarte important pentru echipă, și i-l dedic lui Lixandru, care trece printr-o perioadă dificilă din cauza accidentării”.

Bîrligea a fost de asemenea modest în privința contribuției sale la gol, subliniind efortul colegului său, Darius Olaru: „E meritul lui Olaru, jumate-jumate, pentru că s-a bătut pentru minge și mi-a pasat. Fără el, acest gol nu ar fi fost posibil”.

Daniel Bîrligea este nemulțumit de accidentare, dar vede un ajutor divin în victoria FCSB-ului

Pe lângă dedicarea sa pentru Lixandru, Daniel Bîrligea a vorbit despre credința sa și despre rolul pe care divinitatea l-a avut în această victorie: „Am luptat pentru fiecare minge, ne-am apărat rezultatul cu tot ce am avut, și Dumnezeu ne-a ajutat. Cred că pelerinajul lui Gigi Becali la Sfântul Dimitrie a fost de mare folos. Am simțit că rugăciunile au fost auzite”.

Această victorie vine într-un moment cheie pentru FCSB, care a acumulat 6 puncte în grupa sa de Europa League, iar Bîrligea este încrezător în șansele echipei de a aduna și mai multe puncte în meciurile viitoare: „Avem 6 puncte și mai avem 6 meciuri în care putem să facem puncte. Acum ne concentrăm pe următorul meci, cel de la Buzău”.

Accidentările umbrează bucuria victoriei

Deși FCSB a câștigat, meciul cu PAOK a venit și cu sacrificii. Bîrligea a fost schimbat din cauza unei accidentări, însă problema sa nu este la fel de gravă precum cea a lui Mihai Lixandru, a cărui absență va fi resimțită de echipă. „Accidentările sunt cea mai urâtă parte a fotbalului. Sper ca Lixandru să revină cât mai repede pe teren”, a spus Bîrligea.

Gigi Becali, entuziasmat de evoluțiile lui Bîrligea

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, nu și-a ascuns satisfacția după transferul lui Daniel Bîrligea, pe care l-a adus de la CFR Cluj pentru suma impresionantă de două milioane de euro. Becali consideră că atacantul va avea un rol important în meciurile viitoare și a subliniat că îl va folosi și în duelul din SuperLigă cu FC Buzău: „O să joace și cu Buzăul. Îl băgăm, cum să nu. Dacă îl aveam cu Sparta Praga, ne distram cu ei”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor.

În plus, Becali a vorbit despre posibilitatea ca Bîrligea să fie transferat la un club din Europa în viitorul apropiat, dacă va continua să impresioneze: „Dacă va da goluri în Europa, poate pleca și peste 6 luni. Este un jucător valoros și mulți îl vor observa”.

Daniel Bîrligea devine un jucător tot mai important pentru FCSB, atât pe plan intern, cât și european. Cu evoluțiile sale excelente și spiritul de echipă, atacantul este unul dintre factorii cheie care au dus la succesul echipei în Europa League. Cu credință, determinare și sprijinul echipei, Bîrligea își propune să continue seria de performanțe remarcabile și să atragă atenția cluburilor importante din Europa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.