Conducerea clubului Dinamo București a dat startul vânzării pachetelor pentru cele trei meciuri de top din această toamnă, împotriva rivalilor de la FCSB și Rapid. În doar câteva zile, interesul suporterilor dinamoviști a fost semnificativ, clubul anunțând că a vândut deja 2.000 de pachete pentru aceste partide.

Update 10.10.2024 – Derby-urile dintre Dinamo și FCSB au fost întotdeauna spectaculoase atât pe teren, cât și în tribune, iar ediția din 2024 nu face excepție. Cererea de bilete este imensă, iar fanii ambelor echipe se pregătesc să umple Arena Națională până la refuz. Dinamo a anunțat deja deschiderea inelului 3 al stadionului, pentru a face față interesului uriaș al suporterilor, ceea ce înseamnă că atmosfera va fi de neuitat. Din păcate, mulți suporteri nu vor apuca bilete fiindcă arena are o limită, iar dinamoviștii sunt fără număr.

”Arena Națională devine neîncăpătoare!

S-a deschis și inelul 3 din PCH, semn că urmează o adevărată invazie ‘alb-roșie’ pe Arena Națională.

Peluza va fi plină, iar acest lucru nu poate decât să însemne că atmosfera în stadion va fi una de vis pentru echipă și un coșmar pentru adversari. Iar asta trebuie să se întâmple la fiecare meci, astfel încât tuturor să le tremure picioarele numai când se gândesc că urmează să joace împotriva lui Dinamo.

Noi nu suntem doar al 12lea jucător, ci suntem pilonul central, motorul care împinge echipa și îi dă curaj să atace în valuri. Vom fi mereu alături de Dinamo, indiferent de vremuri și de cine ne stă în cale”, au anunțat cei de la Peluza Cătălin Hîldan Dinamo, pe rețelele sociale.


Știrea inițială

Dinamo îi va înfrunta pe „roș-albaștri” de două ori în luna octombrie: în SuperLigă pe 20 octombrie și în Cupa României pe 30 octombrie, ambele partide urmând să aibă loc pe Arena Națională. Duelul cu Rapid, programat în ultima etapă a SuperLigii din acest an, va completa seria meciurilor de foc pentru „câini”.

Romeo Bănică: „Am vândut deja 2.000 de pachete pentru meciurile cu FCSB și Rapid”

Directorul de marketing al clubului Dinamo, Romeo Bănică, a confirmat succesul vânzărilor într-un interval de timp scurt și a subliniat că interesul fanilor este pe măsura așteptărilor.

”Ca să ajungem la un punct de break-even pe Arena Națională, avem nevoie de aproximativ 15.000 de spectatori. De la acest număr în sus putem vorbi despre un profit. Ne dorim să umplem tribunele și suntem încrezători că putem atrage un număr mare de suporteri.

Până acum am vândut aproximativ 2.000 de pachete. Majoritatea, în proporție de 60%, au fost pentru tribuna a doua, 30% pentru peluza Cătălin Hîldan, iar restul de 10% au fost la alte sectoare.

Este posibil ca, dacă am fi câștigat ultimul meci cu Botoșani, să fi vândut mai multe, poate chiar între 6.000 și 7.000 de pachete. Dar, chiar și așa, ne așteptăm să crească vânzările pe măsură ce ne apropiem de meci.

Ne așteptăm ca vânzarea exclusivă a pachetelor să fie disponibilă până pe 7-8 octombrie. După această dată, vom pune în vânzare bilete individuale pentru meciul cu FCSB. Vom anunța în curând și ziua exactă când acestea vor fi disponibile pentru suporteri”, a declarat Bănică, pentru Radio Dinamo 1948.

Oficialul dinamovist a mai menționat că atingerea unui număr semnificativ de pachete vândute va aduce și un profit important pentru club, într-un sezon în care Dinamo își dorește să își stabilizeze financiar situația.

Avertisment pentru ultrași lui Dinamo

Deși atmosfera creată de suporterii dinamoviști este adesea considerată un atu pentru echipă, conducerea clubului a ținut să le transmită ultrașilor un avertisment ferm. Romeo Bănică a făcut referire la incidentele petrecute în meciul cu FC Botoșani, când un scaun aruncat din tribună a fost la un pas de a lovi un oficial.

”Ne dorim să avem 40.000 de spectatori la meciul cu FCSB. Am vorbit și cu programul DDB, și ei au același target. Avem în vedere câteva acțiuni comune pentru a ne atinge acest obiectiv, iar vremea pare să fie de partea noastră, ceea ce ne dă speranțe că putem depăși acest număr.

Ne dorim ca fanii să aibă parte de o experiență cât mai plăcută la stadion, așa că vom deschide porțile Arenei Naționale cu 3-4 ore înainte de meci. Astfel, suporterii vor putea să se bucure de activitățile din zona de divertisment, fără aglomerație la porțile de acces.

Vrem să creăm un eveniment reușit, nu doar un simplu meci, pentru că experiența la stadion contează enorm. Incidentul de la ultimul meci a fost foarte neplăcut. Am fost foarte aproape de o sancțiune mai gravă decât o amendă.

Dacă acel scaun ar fi lovit arbitrul asistent, am fi riscat să jucăm fără spectatori în următoarele meciuri, inclusiv derby-ul cu FCSB. Este important ca toți suporterii să înțeleagă că astfel de incidente nu ne fac bine, nici nouă ca echipă, nici lor ca suporteri”, a spus Romeo Bănică.

Cu meciuri de maximă intensitate împotriva rivalilor tradiționali, Dinamo se pregătește pentru un final de an care poate avea un impact decisiv asupra moralului și parcursului echipei în SuperLigă și Cupa României. Confruntările cu FCSB și Rapid pe Arena Națională sunt așteptate cu mare interes, iar fanii „câinilor” sunt pregătiți să își susțină echipa cu toată forța.

Succesul vânzărilor de pachete pentru aceste partide reflectă angajamentul și pasiunea suporterilor dinamoviști, care speră să vadă echipa într-o formă bună în fața celor mai mari rivali.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.