Darius Olaru l-a supărat pe Gigi Becali, fiindcă nu l-a ascultat și în meciul cu PAOK a făcut exact ceea ce nu trebuia. Patronul echipei a anunțat că dacă va veni o ofertă bună mijlocașul va fi cedat. După victoria impresionantă a FCSB-ului cu 1-0 împotriva grecilor de la PAOK Salonic, patronul echipei, Gigi Becali, a intrat în direct la TV pentru a discuta despre meci și, în special, despre eliminarea lui Darius Olaru. Deși căpitanul FCSB-ului a strălucit în prima repriză, contribuind decisiv la golul marcat de Daniel Bîrligea, eliminarea sa din minutul 55 a pus echipa într-o situație dificilă. Dacă vă veni o ofertă de 10 milioane de euro, în iarnă, fotbalistul va fi cedat chiar dacă este motorul echipei.

În meciul din etapa a doua a grupelor UEFA Europa League, Darius Olaru a fost din nou la înălțime pentru FCSB. În prelungirile primei reprize, mijlocașul a creat faza care a adus unicul gol al partidei. După ce a interceptat o pasă în adâncime, Olaru a pătruns în careu și i-a oferit o pasă perfectă lui Daniel Bîrligea, care a înscris. A fost un moment de maximă inspirație pentru căpitanul de 26 de ani, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul roș-albaștrilor.

Darius Olaru nu l-a ascultat pe Gigi Becali

Totuși, după o primă repriză aproape perfectă, lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru Darius Olaru. În prelungirile primei părți, mijlocașul a primit primul cartonaș galben, iar la zece minute după reluarea jocului, a fost implicat într-un duel controversat. După o cădere în careu, Olaru a pus mâna pe minge, iar arbitrul german Sascha Stegemann i-a arătat al doilea galben, ceea ce a dus la eliminarea sa. Gigi Becali, care a discutat cu Olaru înaintea meciului, a vorbit despre acest incident la TV.

„Lui Olaru i-am zis în avion exact ce a făcut azi. Când te învârți cu mingea, pasează! De ce te încăpățânezi? Exact cum a făcut azi când trebuia să dea pasă. Lui Târnovanu i-am zis să dea cu pumnul în minge 30 de metri.

M-am supărat pe Olaru pentru roșu, dar ce a făcut el la finalul primei reprize când am marcat e fantastic. Datorită lui am câștigat”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Eliminarea din meciul cu PAOK înseamnă că Darius Olaru va fi suspendat pentru următoarea partidă din Europa League, când FCSB va întâlni Rangers pe Ibrox Stadium. Absența căpitanului echipei este o pierdere importantă pentru roș-albaștri, care se vor confrunta cu un adversar dificil în deplasare.

Un meci tensionat

Partida de la Salonic nu a fost lipsită de intensitate. Pe lângă eliminarea lui Olaru, alți patru jucători de la FCSB au primit cartonașe galbene. Florin Tănase și Mihai Popescu au fost avertizați în prima repriză, în timp ce Daniel Bîrligea și Ștefan Târnovanu au primit și ei avertismente în partea a doua a jocului. De partea grecilor, Joan Sastre, Camara și Schwab (aflat pe bancă) au fost sancționați cu galben.

Cu toate acestea, FCSB a reușit să reziste eroic, chiar și în inferioritate numerică, și să obțină o victorie crucială care le consolidează poziția în grupă.

Darius Olaru a demonstrat încă o dată că este un lider pentru FCSB, fiind decisiv în momentele cheie ale meciului cu PAOK. Deși eliminarea sa a complicat lucrurile, echipa a reușit să mențină avantajul și să plece cu toate cele trei puncte din Grecia. În ciuda suspendării sale pentru meciul cu Rangers, Olaru va rămâne o piesă importantă în angrenajul roș-albaștrilor pentru restul campaniei europene.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.