Jador are probleme. Zanni, fostul câștigător al emisiunii Survivor România, a intrat în conflict cu manelistul, după ce acesta ar fi fost implicat într-un incident controversat legat de fosta sa iubită, Oana Ciocan. Conform dezvăluirilor făcute de Zanni, Oana ar fi fost victima unor acte de violență și umilință pe parcursul relației sale cu artistul. Zanni, care susține că a aflat aceste detalii direct de la Oana, a decis să facă publice informațiile după ce Jador ar fi postat un mesaj controversat despre tânăra femeie.

Mesajul lui Jador care a declanșat conflictul

Tensiunile dintre Zanni și Jador au început când manelistul a făcut o postare publică în care o acuza pe Oana Ciocan de infidelitate, susținând că ar fi prins-o în flagrant cu un alt bărbat. Acest gest a fost picătura care a umplut paharul pentru Zanni, care a decis să intervină și să expună detalii neplăcute despre relația celor doi. Potrivit lui Zanni, Oana ar fi suferit abuzuri emoționale și fizice din partea lui Jador de-a lungul relației lor.

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru că am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză, însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva, am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate acestea, vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta”, a scris inițial Jador pe rețelele de socializare.

Dezvăluirile lui Zanni

Într-un interviu acordat publicației Cancan, Zanni a vorbit deschis despre relația tensionată dintre Jador și Oana Ciocan. Artistul a declarat că Oana i-a povestit în detaliu despre momentele grele prin care a trecut, dezvăluind episoade de violență și umilință. Zanni a adăugat că tânăra l-ar fi contactat în mod repetat plângând, imediat după ce a reușit să se retragă la casa părinților, scăpând astfel din relația abuzivă.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot”, este comentariul lui Zanni, pe care Jador l-a șters ulterior.

Reacția lui Jador

După ce Zanni a făcut aceste declarații publice, Jador ar fi reacționat furios, contactându-l pe acesta pentru a-i adresa insulte și reproșuri. Cu toate acestea, Zanni nu pare să dea înapoi, susținând că adevărul trebuie să iasă la iveală.

”Eu o știu pe Oana de la Survivor. Jador ne povestea cum o tratează și cum o pune la cratiță. Îi plăcea că Oana nu comentează, iar el poate merge și la altele. El acest gen de femeie îl caută. Inclusiv Ștefania Stănilă a mers la Oana și a avertizat-o cu privire la Jador, sunt imagini la Survivor.

Oana mi-a zis că el îi dădea palme, când se întorcea nervos de la alte femei. O ținea pe Oana doar să-i calce, să-i spele și pentru vizualizări. Când a văzut că nu mai face like-uri cu ea, voia să o dea afară din casă. El o dădea afară din casă, dar ei îi era rușine să se reîntoarcă la părinții ei, pentru că ei nu erau de acord cu relația lor. Ea nici nu avea voie să iasă din casă”, a spus Zanni, despre relația lui Jador.

Conflictul dintre cei doi a escaladat rapid în spațiul public, atrăgând atenția fanilor și a presei, care urmăresc cu interes evoluția acestui scandal.

Sprijin pentru Oana

Zanni și-a exprimat sprijinul față de Oana Ciocan, încurajând-o să își facă publică experiența și să lupte împotriva abuzurilor. El a subliniat importanța solidarității în astfel de cazuri și a menționat că orice formă de abuz trebuie condamnată.

”Ea a plecat într-un final la maică-sa și m-a sunat plângând, dar nu voia să spună nimic despre el, pentru că o șantaja, el voia să o pună pe ea într-o lumină proastă în online, ca și cum ea ar umbla cu alții. Când am auzit-o cum plânge, i-am zis să îi mulțumească lui Dumnezeu că nu a rămas și însărcinată cu el! Ei îi este teamă că el va pune lumea să o înjure”, a adăugat Zanni.

În concluzie, scandalul dintre Zanni și Jador continuă să țină prima pagină a tabloidelor, pe măsură ce tot mai multe detalii despre relația toxică dintre Jador și Oana Ciocan ies la iveală. Rămâne de văzut cum se vor desfășura lucrurile și dacă vor exista repercusiuni legale în urma acestor acuzații grave.

Oana susține că nimic nu este adevărat

„Vreau să clarific câteva lucruri care s-au spus despre mine și fosta mea relație. În primul rând, am fost crescută într-o familie fericită, bazată pe respect și dragoste, și am învățat ce înseamnă o relație sănătoasă. Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată comportamente care ies din acest tipar. Este important ca fiecare să își vadă de viața și de treaba lui, fără a trage concluzii greșite.

Nu au existat niciodată altercații între mine și Ionuț. Nu au fost niciodată violențe între noi doi. Ne-am iubit foarte mult, ne purtăm un respect. Ionuț este un om extraordinar care m-a iubit, m-a respectat, mi-a acordat atenție, a fost un om foarte, foarte bun. L-am iubit extraordinar de mult. Nu am vorbit și nici nu ținem legătura pentru că suntem două pietre tari. Despărțirea noastră a venit în urma faptului că el muncește extraordinar de mult și, cumva, noi nu aveam timp unul pentru celălalt, iar asta ne-a cauzat cumva”, a mai scris Oana în descrierea postării ei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.